Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ticketimi şöyle yolladım işte seçtim ordan steam hesabım hacklendi felan bi başlıklar seçiyoruz onları seçtim konu başlığına ingilizce hesabım hacklendi felan yazdım mesajda kart numaramı son kullanma tarihini güvenlik kodunu ilk e posta adresimi yazdım bu yeterlimidir
knight online oyuncusuyum oyundan biri etkinlikten haberin yok mu dedi bedava bişeyler veriyorlar dedi ×××××me.com du yanlış hatırlamıyorsam oraya girdim facebook adresi bağlantısı var ona tıkla dedi ona tıkladım ilk yorumda işte etkinliğe kayıt olmak için hesap id şifre istiyordu girdim yanlış dedi olmadı ama bi baktım 2 dk sonra steam hesabınıza giriş yapıldı başka bi yerden öyle dedi ve geri almaya çalıştım e eposta yanlış cıktı işte böyle bana bir kaç mesaj geldi epostadan ama ben anlamadım size versem e posta adresimi bi baksanız lütfen mağdurum siz anlarsınız belki cevap gelmiştir