3 Kasım 2015 #1 C cL4y Öğrenci Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 71 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 oyunu satın aldım yükledim oyna dıyorum socuel club ekranı cıkıyor socuelede uye oldum gırıom uyelıg hata dıo napıcam yardım edın lutfen
oyunu satın aldım yükledim oyna dıyorum socuel club ekranı cıkıyor socuelede uye oldum gırıom uyelıg hata dıo napıcam yardım edın lutfen
3 Kasım 2015 #2 B BladesTR Öğrenci Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Retry or join offline mode mi diyor?
3 Kasım 2015 Konuyu başlatan #3 C cL4y Öğrenci Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 71 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Abi calistirdim simdi ama gta v girmiyor sanirim online e baglaniyor direk nasil oolucak bide tam ekran oynanmiyormu bu
Abi calistirdim simdi ama gta v girmiyor sanirim online e baglaniyor direk nasil oolucak bide tam ekran oynanmiyormu bu
3 Kasım 2015 #4 Meridian Dekan Katılım 8 Nisan 2012 Mesajlar 6,582 Reaksiyon puanı 761 Puanları 293 cL4y dedi ki: Abi calistirdim simdi ama gta v girmiyor sanirim online e baglaniyor direk nasil oolucak bide tam ekran oynanmiyormu bu Genişletmek için tıkla ... Oyun açılıyorsa sağ altta Online ve Story Mode diye ayrı seçenek var. İkisinden birine gireceksin. Yani direkt online 'a yönlendirmiyor. Tam ekran yapmak için de ayarlara girmen gerek. Grafik ayarlarında bir yerlerde Windows vb. bir şey yazıyor. Onu Full Screen yapacaksın.
cL4y dedi ki: Abi calistirdim simdi ama gta v girmiyor sanirim online e baglaniyor direk nasil oolucak bide tam ekran oynanmiyormu bu Genişletmek için tıkla ... Oyun açılıyorsa sağ altta Online ve Story Mode diye ayrı seçenek var. İkisinden birine gireceksin. Yani direkt online 'a yönlendirmiyor. Tam ekran yapmak için de ayarlara girmen gerek. Grafik ayarlarında bir yerlerde Windows vb. bir şey yazıyor. Onu Full Screen yapacaksın.