Steam Dying Light Dlc Sorunu

JeansAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar steamden dying light the following enhanced edition aldım. Arama kısmına dying light the following enhanced edition yazıyorum bu pakette bulunan öğeler kısmına geliyorum öğelerde dying light-dying light season pass-dying light crash skin pack-Dying light the following öğeleri var tüm öğelerde kütüphanede simgesi var fakat season passda kütüphanede yazmıyor. Garip kısım şu aramaya dying light season pass yazıyorum tıklıyorum oyun kütüphanede ekli diyor benim ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?
20180103_221548-3120x1755.jpg
20180103_222546-3120x1755.jpg

Moturcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam olarak aynı sorun bende de var kardeşim.Sanırım yapılacak en mantıklı şey Steam destekle iletişime geçmek.Çünkü sorun Steam kaynaklı çözse çözse onlar çözer.Buraya koyduğun resimleri Steam desteğe gönderip sorunu Türkçe olarak açıklayabilirsin kısa sürede sana dönerler zaten.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ben bu oyunu alalı yaklaşık 1 yıl oluyor. Bende de yok. Gelmedi. Ama sanırım bu içerikler zaten Following'e dahil olduğu için satın almamışsın gözüküyor. 2 kere satın alamazsın.

Moturcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Following, season pass i içermiyor diye biliyorum.Season pass in sayfasına girince yeşil çizgiyle kütüphanenizde ekli yazıyor.Ama arkadaşın attığı ilk resimdeki gibi arama ekranında mavi çentik yok.Acaba oyun içinde season pass in içeriklerine erişebiliyormuyuz?