Adem Ali
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
1000 tl var CS GO kasa satarak elde ettim nasıl kolay şekilde gerçek paraya çevirebilirim
Çok satan skinleri alıp gamesatis dan satabilirsin.İndirimli satacağın + komisyon alınacağı için eline 550-600tl fln geçer.1000 tl var CS GO kasa satarak elde ettim nasıl kolay şekilde gerçek paraya çevirebilirim
Sanal parayı nasıl nakit yaparım diyor?Çok satan skinleri alıp gamesatis dan satabilirsin.İndirimli satacağın + komisyon alınacağı için eline 550-600tl fln geçer.
evet elime para geçsin istioyrum site falan anlamıyorum kolay bi şekilde paraya çevirmek istiyorumSanal parayı nasıl nakit yaparım diyor?
Dostum zaten bakiyeyi papara veya diğer banka kartlarına çekebiliyor onu söylüyorum.Sanal parayı nasıl nakit yaparım diyor?
Dostum zaten bakiyeyi papara veya diğer banka kartlarına çekebiliyor onu söylüyorum.
Siz benim demek istediğim şeyi anlamadınız galiba.Benim demek istediğim şey şu.Steam cüzdan bakiyesi başka bir yere aktarılamıyor.
Siz benim demek istediğim şeyi anlamadınız galiba.Benim demek istediğim şey şu.
1 - pazardan çok satılan bir skin alın
2 - gamesatis.com dan indirimli fiyata ilana koyun (hızlı satış için)
3 - skini alıcıya steam den takas teklifi göndererek veriyorsunuz
4 - gelen bakiyeyi banka kartınıza çekebilirsiniz (komisyonlu)
En güzel ve az kayıplı çözüm bu olur benceOyun alacak bir arkadaşınız varsa size oyunun parasının %80'ini falan atsın sizde bakiyenizle oyunu hesabına hediye edin. Sadece %20 kayıpla nakit yapabilirsiniz bu şekilde.