Steam aynı anda 2 farklı bilgisayar da kullanma

WooWooScrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Başlıktanda anlaşılabileceği gibi 2 farklı bilgisayardan farklı oyunları aynı anda oynayabilir miyim?Yani birinde Cs Go oynarken diğer bilgisayarda Garry's Mod oynayabilirim miyim şu ana kadar aynı anda oynamayı denemedim sorun olabilir diye bunu yapsam ban yer miyim

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Aynı anda iki bilgisayarda çevrimiçi olunmuyor.

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarın birinde online olup Steamı Çevrimdışı moda geçirin.Sonra diğer pc den online olup bir deneyin.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Eğer böyle bir şey mümkün olsaydı oyunlar bu kadar satmazdı. Düşünsene, bir kişi bir oyunu satın alıyor, mail adresini ve şifresini paylaşıyor böylece herkes o oyunu bedava ya da ortaklaşa çok düşük ücretle oynayabiliyor. Böyle bir şey olmasını mümkün değil. Ben ve kardeşim aynı evde aynı internet üzerinde farklı bilgisayarları kullandığımız için CS:GO oyununu iki defa satın aldık, ancak böyle karşılıklı online olabiliyoruz.

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aynı anda iki pc den tabiki online olamazsınız.Ama biri çevrımdışı modda olursa online değilde normal yerel oyunları oynuyabilirsiniz.Arkadaş online oyundan bahsediyorsa olmaz tabiki.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Farkli bir hesap acip oyunlarini o hesap ile paylasabilirsin. Family sharing diye bir sey var.

Sen cs go oynarken baskasi garrys mod oynayabilir.

WooWooScrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlgilendiğiniz için herkese teşekkür ederim.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Farkli bir hesap acip oyunlarini o hesap ile paylasabilirsin. Family sharing diye bir sey var.

Sen cs go oynarken baskasi garrys mod oynayabilir.

Güzel bir özellikmiş. Ancak benim bahsettiğim ayna anda iki kişinin aynı oyunu oynaması.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Aile paylaşımı denilen özellikle biden fazla kişi aynı anda oyun oynayamıyor. Hesabın sahibi oyuna girdiğinde, diğer kişi 5 dakika içinde Steam tarafından otomatik olarak oyundan atılıyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Aile paylaşımı denilen özellikle biden fazla kişi aynı anda oyun oynayamıyor. Hesabın sahibi oyuna girdiğinde, hesabı paylaşan kişiyi 5 dakika içinde oyundan atıyor.

Hesap sahibi oyunda cevrimdisi olursa digeri oyununa devam edebiliyor. Yoksa senin dedigin gibi 5 dakika icinde oyundan atiliyor.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
En son denediğimde (2-3 ay önce) çevrimdışı olununca oynanamıyordu.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
En son denediğimde (2-3 ay önce) çevrimdışı olununca oynanamıyordu.

Ben sahsen denemedim, ama sayfasinda öyle yaziyor. Hesap sahibi offline mode da giris yaparsa digeri devam oynayabiliyor. Tabi offline mode da kisitlamalar oldugu icin uzun süre cevrimdisi kalmaz kimse.

çılgın çocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende şöyle bir şey oluyor benim bir csgo hesabım var o bir tane daha hesap açtım onuda aile hesabı yaptım diğer hesapla onu bağladım aile hesabına csgo girdim yeni hesaptan ama girdiğimde topluluk sunucularına girilmiyo sonra seviye falanm gözükmüyo ne yapa bilirim yardım ederseniz sevinirim