Steam açıklama beğenisi:

yusasenpai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sizden ricamdır, incelemeyi beğenip discord üzerinden bana ss atarsanız mutlu olurum.

Teşekkür ederim şimdiden :)

Beğenilecek inceleme;

SS atılacak discrod adresi;
ıɐduǝsɐsnʎ ?#5537

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Neden beğeniyoruz ve neden beğendiğimizin kanıtını atıyoruz?
Tamam beğeniyi anlarım da Discord üzerinden SS armanın mantığını anlamadım.
Sabah beğenirim yorumu. YouTube hesabınızı da gördüm. Kanal sahibi sizsiniz sanırım.

yusasenpai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neden beğeniyoruz ve neden beğendiğimizin kanıtını atıyoruz?
Tamam beğeniyi anlarım da Discord üzerinden SS armanın mantığını anlamadım.
Sabah beğenirim yorumu. YouTube hesabınızı da gördüm. Kanal sahibi sizsiniz sanırım.
Sizden istediğim tek şey beğeni ve ss, attığınız ss i kullanarak hesap sahibinin de içinde olduğu discord adresinde arkadaşlarımızdan da yardım isteyerek açıklamayı beğenmemiz istendi ben de forum sitesi üzerinden paylaşarak destek olmak istedim. Ss ise sadece destek olduğumu göstermek için ve hayır youtube hesabının sahibi ben değilim. Discord üzerinden atma sebebi ise şuanda başka bir şekilde bana ulaşılabilecek bi sosyal medya adresi kullanmamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizden istediğim tek şey beğeni ve ss, attığınız ss i kullanarak hesap sahibinin de içinde olduğu discord adresinde arkadaşlarımızdan da yardım isteyerek açıklamayı beğenmemiz istendi ben de forum sitesi üzerinden paylaşarak destek olmak istedim. Ss ise sadece destek olduğumu göstermek için ve hayır youtube hesabının sahibi ben değilim. Discord üzerinden atma sebebi ise şuanda başka bir şekilde bana ulaşılabilecek bi sosyal medya adresi kullanmamam.
İnstagram adresim;
yusasenpai
Buradan da ulaşabilirsiniz bana

Son düzenleme: