HiçGüleceğimYoktu
Profesör
Steam'e 10 TL yatırdım Asetto Corsa ve JC 2 aldım,geriye 1,31 Tl kaldı.Ne alabilirim ? (JC 2 , CSGO , Assetto Corsa DLC'si olabilir.)
Up
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up
Son düzenleme:
Çok akıllısın, iade hakkı elinden alındığı zaman da ne yapacağını söylersin umarım.Zup oyunlarından birini al kart düşür düşen kartları sat 20 kuruş falan bütçen artar. Kartlar düştüğünde 2 saat dolmadıysa iade et. 1tl kadar kar edersin.
Keşke almasaydınız. Bu attığım filmin kartları oyunun parasını çıkarır, üstüne de kazanabilirdiniz.Zup 1,47 bende 1,30 var.
Just Cause Black Market Aerial DLC'sini aldım![]()
Sakin ol şampiyon. İade hakkını elinden almıyorlar. Kart düşürme süren 3 saat üstüne çıkarılıyor çok fazla tekrarlarsan. İade etme hakkın istediğin zaman varÇok akıllısın, iade hakkı elinden alındığı zaman da ne yapacağını söylersin umarım.
SUİSTİMALSakin ol şampiyon. İade hakkını elinden almıyorlar. Kart düşürme süren 3 saat üstüne çıkarılıyor çok fazla tekrarlarsan. İade etme hakkın istediğin zaman var![]()
İade edeyim hocam nasıl edecem bir bilginiz var mı ?Çok akıllısın, iade hakkı elinden alındığı zaman da ne yapacağını söylersin umarım.
Keşke almasaydınız. Bu attığım filmin kartları oyunun parasını çıkarır, üstüne de kazanabilirdiniz.
Hocam, DLC'yi oynamak istiyorsanız iade etmeyin. Ben sadece bir seçenek sundum karar size kalmış.İade edeyim hocam nasıl edecem bir bilginiz var mı ?
Profilini paylaş bakalım. Kim daha çok kâr ediyormuş.Bu da iade hakkının gitmediğine dair kanıtım. Uzun zamandır Steam üzerinden para kazanmayla uğraşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 132081
İstersen hesabımı göndereyim özelden. Kendin de inceleyebilirsin. Yasadışı bir şey yapıyor olsam zaten şimdiye kadar engellenirdi hesabım.
Yok oynanmayan DLC oyuna içerik ekliyormuş sadece zaten.Hocam, DLC'yi oynamak istiyorsanız iade etmeyin. Ben sadece bir seçenek sundum karar size kalmış.
Yok oynanmayan DLC oyuna içerik ekliyormuş sadece zaten.
Eyvallah kral , iade ettim rozet için alıcam sizin dediğiniziBuradan DLC'yi seçip iade edebilirsiniz.![]()
Steam Destek
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.help.steampowered.com
İdle Master'ı kurun, sizi de bu işe dahil ediyorum. ? ?Eyvallah kral , iade ettim rozet için alıcam sizin dediğinizi![]()
O ne hocam ?İdle Master'ı kurun, sizi de bu işe dahil ediyorum. ? ?
Koleksiyon kartlarını çok kolay bir biçimde düşürmenizi sağlayan güzel bir program.O ne hocam ?
O ne hocam ?
Şimdi ben aldım senin dediğini ne yapmam gerek , izledim ama hızı x2 yapmıştım.Koleksiyon kartlarını çok kolay bir biçimde düşürmenizi sağlayan güzel bir program.
Hocam, o filmin koleksiyon kartları İdle Master olmadan düşmüyor.Şimdi ben aldım senin dediğini ne yapmam gerek , izledim ama hızı x2 yapmıştım.