Steam 1,30 TL Oyun Tavsiyesi

Reaksiyon puanı
4,093
Steam'e 10 TL yatırdım Asetto Corsa ve JC 2 aldım,geriye 1,31 Tl kaldı.Ne alabilirim ? (JC 2 , CSGO , Assetto Corsa DLC'si olabilir.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Son düzenleme:

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Zup oyunlarından birini al kart düşür düşen kartları sat 20 kuruş falan bütçen artar. Kartlar düştüğünde 2 saat dolmadıysa iade et. 1tl kadar kar edersin.

Reaksiyon puanı
4,093
Zup 1,47 bende 1,30 var.

Just Cause Black Market Aerial DLC'sini aldım :D

Bruh Moment

Asistan
Reaksiyon puanı
275
Zup oyunlarından birini al kart düşür düşen kartları sat 20 kuruş falan bütçen artar. Kartlar düştüğünde 2 saat dolmadıysa iade et. 1tl kadar kar edersin.
Çok akıllısın, iade hakkı elinden alındığı zaman da ne yapacağını söylersin umarım.

Zup 1,47 bende 1,30 var.

Just Cause Black Market Aerial DLC'sini aldım :D
Keşke almasaydınız. Bu attığım filmin kartları oyunun parasını çıkarır, üstüne de kazanabilirdiniz.

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Çok akıllısın, iade hakkı elinden alındığı zaman da ne yapacağını söylersin umarım.
Sakin ol şampiyon. İade hakkını elinden almıyorlar. Kart düşürme süren 3 saat üstüne çıkarılıyor çok fazla tekrarlarsan. İade etme hakkın istediğin zaman var :)

Bruh Moment

Asistan
Reaksiyon puanı
275
Sakin ol şampiyon. İade hakkını elinden almıyorlar. Kart düşürme süren 3 saat üstüne çıkarılıyor çok fazla tekrarlarsan. İade etme hakkın istediğin zaman var :)
SUİSTİMAL
İadeler Steam üzerinden ürün alımında risk faktörünü ortadan kaldırmak üzere tasarlanmıştır, oyunları elde etmek için ücretsiz bir yol olarak değil. İade hizmetini kötüye kullandığınızı düşünürsek, bunları size sunmayı durdurabiliriz. İndirimden hemen önce alınmış bir ürünün iade edilerek ardından indirimli fiyatıyla satın alınmasını kötüye kullanma olarak değerlendirmiyoruz.

Kaynak: Steam İadeleri

Kart düşürme süresi 2 saate çıkıyor, devam edildiği taktirde süreler artıyor en sonunda da olacakları azıcık tahmin edebiliyorsundur umarım.

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Bu da iade hakkının gitmediğine dair kanıtım. Uzun zamandır Steam üzerinden para kazanmayla uğraşıyorum. :)

1609689363448.png

İstersen hesabımı göndereyim özelden. Kendin de inceleyebilirsin. Yasadışı bir şey yapıyor olsam zaten şimdiye kadar engellenirdi hesabım.

Reaksiyon puanı
4,093

Keşke almasaydınız. Bu attığım filmin kartları oyunun parasını çıkarır, üstüne de kazanabilirdiniz.
İade edeyim hocam nasıl edecem bir bilginiz var mı ?

Bruh Moment

Asistan
Reaksiyon puanı
275
İade edeyim hocam nasıl edecem bir bilginiz var mı ?
Hocam, DLC'yi oynamak istiyorsanız iade etmeyin. Ben sadece bir seçenek sundum karar size kalmış.

Bu da iade hakkının gitmediğine dair kanıtım. Uzun zamandır Steam üzerinden para kazanmayla uğraşıyorum. :)

Ekli dosyayı görüntüle 132081

İstersen hesabımı göndereyim özelden. Kendin de inceleyebilirsin. Yasadışı bir şey yapıyor olsam zaten şimdiye kadar engellenirdi hesabım.
Profilini paylaş bakalım. Kim daha çok kâr ediyormuş. ;)

Bruh Moment

Asistan
Reaksiyon puanı
275
Yok oynanmayan DLC oyuna içerik ekliyormuş sadece zaten.
Buradan DLC'yi seçip iade edebilirsiniz.

Reaksiyon puanı
4,093
Buradan DLC'yi seçip iade edebilirsiniz.
Eyvallah kral , iade ettim rozet için alıcam sizin dediğinizi :D