Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1977 80 ve 83 yılında 4-5-6 çıktı. Daha sonra ise 99 2002 ve 2005 yılında 1-2-3 çıktı. Olaydan zevk almak için çıkış sırasıyla izle. Yoksa, bir anda teknoloji geriye gidiyor diye affalarsın
arkadaşım 1-2-3-4-5-6 olarak izlemek isteyen birisiydim ve star warsa öyle başladım
sana şunu söylim
1-2-3. filmde Skywalkerın destansı aşkına şahit olcaksın ve onu benimsicek seviceksin
daha sonra 4 ü izlediğinde sarmıcak merak ediceksin 5 i izliceksin sarmıcak 6yı izliceksin ... neyse orayı söylemicem
o yüzden ilk önce 4-5-6 yı izle
daha sonra 1-2-3 olarak git
takıldığın bi nokta olursa tekrardan 4-5-6 diye git
ama ideal sıralama
4-5-6-1-2-3 (Anlamama durumunda:4-5-6-1-2-3-4-5-6)
http://sw.cnbce.com/Interaktif.aspx
sayfasına bak "kim kimdir" ve "zaman cetveli" oldukça ilginç
ayrıca bölümler geçen haftalarda cnbce kanalında pazar akşamları yayınlanmıştı
Teknolojinin vermiş olduğu nimetler 1-2 ve 3. seride sonuna kadar kullanılmış; ama buna rağmen 4-5- ve 6'nın verdiği seyir zevkini hiçbiri veremiyor (benim şahsi görüşüm). Birde bunun 1970lerin teknolojisiyle çekildiğini düşünürsek bana göre ilk seri herzaman daha iyi olarak ön plana çıkacak.
Herşeyin ilki güzeldir :=)
Benim önerim sıranın olması gerektiği gibi izlemen yani 1-2-3-4-5 ve 6 bu şekilde neyin ne olduğunu daha iyi anlarsın.