Genelde kalıcı olmayı düşündüğüm forumlarda tanışma konusu açarım eğer böyle bir kategori varsa. Sadece hoşgeldin mesajı atanlar gibi birkaç cümle bir şeyler karalayan da olacaktır. 
hatta Linux'u sevdim. Hoşuma gidiyor ama aramızda bir şey geçmedi :wub: 
Şu an Windows'dayım. Windows kullanıyorum.
Bilgisayardaki zamanımın büyük kısmı oyunlara gittiği için.
Wine ve Playonlinux kullandım ama çalışan oyunların hepsi Windows'daki kadar stabil değildi. Bu nedenle oyun oynamak için 1 Windows ve kullanmak için 1 Linux dağıtımı kurmuştum.
Zamanımın büyük kısmı oyunlara gittiği için Linux'a fazla girmedim. Sonra hiç kullanmadığım için kaldırdım
İleride tekrar Windows yanına bir tane de Linux kurmayı düşünüyorum.
Linux'cu muyum? Windows'cu mu?
Linux'a biraz daha yakın. Evet açık kaynağın mantığından haberdarım :thumbup1:
Çok mu uzun geldi? belki de sıkıcı ama ben sıkıldığımda müzik dinlerim, o an kulağıma güzel gelen her şeyi. Televizyon seyretmem. Seyredersem belgesel kanalı açarım bir de Geniş Aile'yi
Bir de anime izliyorum.
Fazla düz cevap vermem, çoğu ters olur.
Kısa ve öz cevaplar yazmaya gayret gösteririm yoksa şifreli oluyormuş
Bazen de bazıları konuyla alakasız gibi görünebilirler (fazlasıyla). Yazdığım derin anlamlı da olabilir çok ince de.
Siteyi dışarıdan takip edenlerden biriydim. Bu gün üye olup aranıza katılmak istedim ve bir nick seçtim. Her foruma aynı nick kullanarak üye olmam, farklı farklı kullanırım zaten bunun da bir anlamı yok.

Özellikle en baştan şunu belirtmek istiyorum
ğ yerine h, h yerine ğ kullananlardan biriyseniz gözüme gözükmeyin. Onlar hakkında söyleyebileceğim en iyimser cümle sevmiyorum demek olur.
Bir ara 1-2 Linux dağıtımı kurup denemiştim sonra, birkaç hafta Linux kullandım. Az çok deneyimim var ğ yerine h, h yerine ğ kullananlardan biriyseniz gözüme gözükmeyin. Onlar hakkında söyleyebileceğim en iyimser cümle sevmiyorum demek olur.

Şu an Windows'dayım. Windows kullanıyorum.
Bilgisayardaki zamanımın büyük kısmı oyunlara gittiği için.
Wine ve Playonlinux kullandım ama çalışan oyunların hepsi Windows'daki kadar stabil değildi. Bu nedenle oyun oynamak için 1 Windows ve kullanmak için 1 Linux dağıtımı kurmuştum.
Zamanımın büyük kısmı oyunlara gittiği için Linux'a fazla girmedim. Sonra hiç kullanmadığım için kaldırdım

İleride tekrar Windows yanına bir tane de Linux kurmayı düşünüyorum.
Linux'cu muyum? Windows'cu mu?
Linux'a biraz daha yakın. Evet açık kaynağın mantığından haberdarım :thumbup1:
Çok mu uzun geldi? belki de sıkıcı ama ben sıkıldığımda müzik dinlerim, o an kulağıma güzel gelen her şeyi. Televizyon seyretmem. Seyredersem belgesel kanalı açarım bir de Geniş Aile'yi

Fazla düz cevap vermem, çoğu ters olur.
Kısa ve öz cevaplar yazmaya gayret gösteririm yoksa şifreli oluyormuş
Bazen de bazıları konuyla alakasız gibi görünebilirler (fazlasıyla). Yazdığım derin anlamlı da olabilir çok ince de.
Siteyi dışarıdan takip edenlerden biriydim. Bu gün üye olup aranıza katılmak istedim ve bir nick seçtim. Her foruma aynı nick kullanarak üye olmam, farklı farklı kullanırım zaten bunun da bir anlamı yok.