Staj

Salih425395

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba meslek lisesi 11.sınıf elektrik elektronik okuyorum bu bölüme çok ilgim yok dier bölümlerde kontenjan doldugu için bu bölüme girdim daha muhasebe ve grafik tasarım isitoyrdum size sorum okulda bölüm derslerinden birşey anlamıyorken uzaktan eğitimde hiç bir şey anlamıyorum staja başlarken adamın bana verceği işi nasıl yapıcam işsiz kalmaktan korkuyorum ünide bölüm deiştirebilceğini biliyorum fakat stajda ne yapabilirm yardımcı olurmusunuz

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Pratikte de mi anlamıyorsun? Yani şöyle aslında staj yapmadan gidip bir elektrikçide falan takılsan çırak gibi öğrenirsin sanki.Göre göre gibisinden.Ama sadece staj için değer mi bilmiyorum.Arkadaşların yok mu? Yardımcı olabilcek birileri olsa aslında.

Salih425395

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pratikte de mi anlamıyorsun? Yani şöyle aslında staj yapmadan gidip bir elektrikçide falan takılsan çırak gibi öğrenirsin sanki.Göre göre gibisinden.Ama sadece staj için değer mi bilmiyorum.Arkadaşların yok mu? Yardımcı olabilcek birileri olsa aslında.
Elektrikçide calismak aklimda var fakat etrafimda oyle bi yer yok yada ben bulamadim okulda yapabiliyordum fakat pratik yapmiyinca unuttum arkadaslarimda benle ayni fikirdi

1Enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
59
bende elektrik öğrencisiyim fakat bende bilgisayara karşı ilgiliyim fakat yani bana göre elektirik eğlenceli böyle kablolar falan çok hoşuma gidiyo Ama elektrikçide çalışmak fayda sağlar stajda

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Merhaba meslek lisesi 11.sınıf elektrik elektronik okuyorum bu bölüme çok ilgim yok dier bölümlerde kontenjan doldugu için bu bölüme girdim daha muhasebe ve grafik tasarım isitoyrdum size sorum okulda bölüm derslerinden birşey anlamıyorken uzaktan eğitimde hiç bir şey anlamıyorum staja başlarken adamın bana verceği işi nasıl yapıcam işsiz kalmaktan korkuyorum ünide bölüm deiştirebilceğini biliyorum fakat stajda ne yapabilirm yardımcı olurmusunuz
Stajın amacı işi öğretmek zaten karamsar olma daha üniversite var hem

Salih425395

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tesekkur ederim yorumlarınıniz