Staj Seferberliği

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar, bakanlıklara bağlı ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenler iş birliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığının destekleriyle, üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan Staj Seferberliği Programı'nın ayrıntıları belli oldu.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin başarılı bir yükseköğretim süreci geçirmeleri ve alanlarında uzmanlık kazanabilmeleri için üniversite eğitimleri döneminde staj yapmaları gerekiyor.
Bu yıl, pandemi nedeniyle öğrencilerin staj imkanı bulmakta zorlandığının görüldüğü, "staj mezuniyetine engel olması" düşüncesiyle yola çıkılan proje aracılığıyla, örgün eğitim veren lisans programlarında son sınıfa geçen öğrencilere kamu kurum, kuruluşlarında ve özel sektörde staj imkanı tanınacak.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinden "staj seferberliği"

Üniversite öğrencileri için güzel bir haber olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim.İnşallah hak eden arkadaşlar ve zor durumda kalanlar için faydalı olur.