Yardım SSDMDE mining olabilirmi

Migel Diaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar geçenlerede bir abi buldum forumlarda gezerken başka konular için konuştuk felan o sorunlarımı çözdü ve sonra bana istediğin zaman sana yardım ederim yazman yeterli dedi bende sen bu işlerden anladığını düşünürek bilgisayar mühendisi misin diye sordum evet dedi ondan sonra benim ssdmin sağlığı düştü 1 tık sonra bakmasını istedim ssdmde mining olduğunu iddia edip bana gönder dedi ben tabiki reddettim göndermedim engelledim fakat içimde bir şüphe bıraktı açıkçası biraz panikledim görev yöneticisinin ssinibırakıcam buraya
1639070394580.png

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
arkadaşlar geçenlerede bir abi buldum forumlarda gezerken başka konular için konuştuk felan o sorunlarımı çözdü ve sonra bana istediğin zaman sana yardım ederim yazman yeterli dedi bende sen bu işlerden anladığını düşünürek bilgisayar mühendisi misin diye sordum evet dedi ondan sonra benim ssdmin sağlığı düştü 1 tık sonra bakmasını istedim ssdmde mining olduğunu iddia edip bana gönder dedi ben tabiki reddettim göndermedim engelledim fakat içimde bir şüphe bıraktı açıkçası biraz panikledim görev yöneticisinin ssinibırakıcam burayaEkli dosyayı görüntüle 165903
O yazılım nedir? Ayrıca depolama birimi ile mining ile arasında bir ilişki kuramadım.

mertsut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Depolama birimiyle mining yapılabilir.Örnek vermek gerekirse Chia coin. Yapılıp yapılmadığını anlamak için bilgisayarınız içerisinde plot yazarak aratabilirsiniz. Not attığınız görseldeki olay ekran kartını kullanmakta yani plot olmayacaktır. Ekran kartıyla yapılan bir mining çeşidi

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Dah dün formatladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

işin farklı tarafı adam bana gönder ben tamir edicem dedi
Nasıl bulaştı acaba? Her neyse, tekrar Windows 11 kurmanız yeterli.

Migel Diaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Depolama birimiyle mining yapılabilir.Örnek vermek gerekirse Chia coin. Yapılıp yapılmadığını anlamak için bilgisayarınız içerisinde plot yazarak aratabilirsiniz.
Nasıl yapıcam hocam

bulaştı demedim bulaştı dediğini iddia etti

ve bana gönder dedi

Depolama birimiyle mining yapılabilir.Örnek vermek gerekirse Chia coin. Yapılıp yapılmadığını anlamak için bilgisayarınız içerisinde plot yazarak aratabilirsiniz.
.

mertsut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Bütün diskleri silip tekrardan format atmak çözüm olabilir.

Migel Diaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Depolama birimiyle mining yapılabilir.Örnek vermek gerekirse Chia coin. Yapılıp yapılmadığını anlamak için bilgisayarınız içerisinde plot yazarak aratabilirsiniz. Not attığınız görseldeki olay ekran kartını kullanmakta yani plot olmayacaktır. Ekran kartıyla yapılan bir mining çeşidi
o görsel oyundayken çekilen bir resim yük altındaki hali boşta öyle değil

nerden aratıcam dosyayı

Var olduğunu anlamak için siz beni anlamadanız ssdde mining var demiyorum adam öyle iddia etti

format herşeyi yaptım zaten

mertsut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Discord kullanıyorsanız özelden yazın bakalım