bu pc ye uygun 16 gb ram 500 üstü sdd önerirmisiniz ?
kaç tane ram ve sdd slotu olduğunu söyleyebilirmisiniz ?
Hocam en fazla 1000 TL civarına çıkabilirim.bütçen sınırlımı o na göre söyliyelim.
128 gb SSD'ye Windows kur.Sonra git 1 TB HDD al ve onada oyunları vs. kur.HOCAM MAX 1000 KÜSÜR
Hocam 8 GB RAM VE 1 TB için 1000 yeterli olur mu ki?128 gb SSD'ye Windows kur.Sonra git 1 TB HDD al ve onada oyunları vs. kur.
Hocam iki tane bellek buldum da birisi kaliteli markanın 8 GB modeli, diğeri de pek bilinmeyen markanın 8 GB belleği...Ekli dosyayı görüntüle 159474
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarın özellikleri şunlar.ram desteği ve ssd desteğine ögre ram -ssd al.
![]()
Asus TUF Gaming F15 FX506LI-HN005 Notebook
Asus TUF Gaming F15 FX506LI-HN005 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
dostum ram frekansı ile ram hız değeri aynı olusa pc stabil olur daha iyi yani. bu arada ram hız değeri modellerde cl14 cl15 diye böyle gider. marka önemli değil.
örnek: stabil olması için . 8 gb 3000 mhz hızında cl15 ramden işlemciye olan hız diyeyim sana .cl 14-cl 15 den daha hızlıdır.
sana zahmet bulduklarını paylaş ki .bilgi verebilelim. yani özelliklerini at buraya.
Kendi RAM'inizin modelini internette aratın belki satılıyordur. Satılıyorsa kendi RAM'inizden 1 adet daha alın.
hocam bu nasıl ? 2933 mhz de neredeyse yok gibi varsada fiyatları uçuk derecede ):
üstat haklı bi bak.Kendi RAM'inizin modelini internette aratın belki satılıyordur. Satılıyorsa kendi RAM'inizden 1 adet daha alın.![]()
hocam arattım çok değişik bir markayı koymuşlar markanın satışı dahi yok , kaldırılmış.Kendi RAM'inizin modelini internette aratın belki satılıyordur. Satılıyorsa kendi RAM'inizden 1 adet daha alın.![]()
Sorun yaşamamak için en iyisi elinizdekini satıp, 2 adet 8 GB 3000 MHZ SODIMM RAM almak.hocam arattım çok değişik bir markayı koymuşlar markanın satışı dahi yok , kaldırılmış.
marka önemli değil o ram özelliklereinin aynısına bak.hocam arattım çok değişik bir markayı koymuşlar markanın satışı dahi yok , kaldırılmış.
Bazen önemli olabiliyor. Aynı CL ve MHZ olsa bile sorun yaşanabiliyor ki sanırsam Die farklılığı sorun çıkarttığı için.marka önemli değil o ram özelliklereinin aynısına bak.
emin olmak için.yanlış yönlendirmek istemem. bende çalışıyor ama benimki masaüstü pclaptopda belki ama benim masaüstünde çalışıyor.
folroad kardeşim bi forumda ramde marka önemli mi diye konu açsana .yardımcı olurlar.
sağolun hocam çok teşekkür ederimlaptopda belki ama benim masaüstünde çalışıyor.
folroad kardeşim bi forumda ramde marka önemli mi diye konu açsana .yardımcı olurlar.
emin olmak için.yanlış yönlendirmek istemem. bende çalışıyor ama benimki masaüstü pc
hocam şuankini alıp satıp sonra tekrar almak zor geldi. farklı marka kullanmak performans düşürmez umarım )):sonra ona göre aynı değerde 2 tane 8 lik alırsın. ssd olsa fark etmez ama ram sııntılı olabiliyor.
Hocam 8 GB RAM VE 1 TB için 1000 yeterli olur mu ki?
hocam yanlış değilse özellikleri bu olmalıGuide: upgrade the RAM or storage of your TUF Gaming A15 laptop - Edge Up
Yüklü belleğin markası, RAM hızı vs. bilgilerini paylaşsaydınız daha sağlıklı olurdu.
Mevcut piyasada sıfır bir RAM ve SSD'yi 1000 TL paraya sağlaman imkansız gibi bir şey. Mevcut RAM ve SSD'ni satıp 8*2 dual kit RAM ve daha büyük kapasitede bir SSD almayı düşünebilirsin.
Kullanılan bellek modülleri aynı olacağı için şu ürün işini görecektir.hocam yanlış değilse özellikleri bu olmalı