Sıkıntılı diyorlardı TR serisine öyle değil mi?SU630 derim bende. Alternatif olarak Tosbiba TR serisine de bakabilirsin.
Bence de öyle de bütçe belli, 250GB Samsung Evo var arkadaşın bütçesinde.Bence Samsung al biraz bütçeni arttırıp her zaman ssd konusunda samsung a güvenmişimdir
RGB olmayan modeli varmı? Ve Asus Prime B365M-K var uyumludur değil mi?Güzelde ne gerek var RGB'ye.
Bende SU630'a daha yakındım. 8GB Ram ile birlikte ikisini almayı düşünüyorum. Ek olarak kablo almam gerekiyormu?M.2 girişi varsa uyar sorun olmaz. Ama SU630 al bence.
1TB HDD yetmemeye başladı 480GB Adata SU630 düşünüyorum başka tavsiyesi olan varmı? 300-400TL arasında.
Bence SSD konusunda en ufak fikrin yok.Karşim 1 TB HDD nasıl yetmiyor ya alma SSD israf israf
Elinde sata kablosu varsa ekstra kabloya gerek yok.Bir de psu dan gelen sata güç girişini SSD ye bağlayacaksın o kadar.Bende SU630'a daha yakındım. 8GB Ram ile birlikte ikisini almayı düşünüyorum. Ek olarak kablo almam gerekiyormu?
140GB boş alanım kaldı daha RDR2, Detroit, Bannerlord çıkacak hangisini yükleyeyim 140GB'a?Karşim 1 TB HDD nasıl yetmiyor ya alma SSD israf israf
Burası WhatsApp değil.Djsizsjabsidbsuxisjzix
30-40 GB?Rdr2 35 40 gb bişe, Detroit 15 ile 25 arası. Yada yer açmak için windowsu sil gereksiz yer kaplıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burası WhatsApp nigga
Kardeşim bence boş m2 slotun varsa eğer m2 ye dön favori oyunlarını ona yükle.1TB HDD yetmemeye başladı 480GB Adata SU630 düşünüyorum başka tavsiyesi olan varmı? 300-400TL arasında.
?30-40 GB?
Red Dead Redemption 2 önerilen sistem gereksinimleri: