• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Öneri Ssd önerisi

umit4421

Profesör
Katılım
15 Eylül 2019
Mesajlar
2,063
Tepki puanı
1,114
Puanları
358
Merhabalar, depolama olarak kullandığım hdd bozuldu. Şuan ssd yi kullanıyorum. 450tl' ye kadar ssd önerebilir misiniz? M2 olması daha iyi olur
 
Baz kişiler alınmasına pek sıcak bakmıyor. Bunun yerine wd blue 250gb mı alsam yoksa bunu mu alıyım? Sata ssd olarak ne önerirsiniz?
M.2 SSD nin ölüsü bile normal HDD leri katlar geçer. Fiat uygunmuş.Blue serisi elbette bi tık daha performanslıdır ama fiat farkı fazla ise,hiç gerek yok.Alın,geçin.

Zamanında, 40 gb vs. hdd leri yıllarca kullandık. Şimdi bu hızlar,inanılmaz derecede.
 
M.2 SSD nin ölüsü bile normal HDD leri katlar geçer. Fiat uygunmuş.Blue serisi elbette bi tık daha performanslıdır ama fiat farkı fazla ise,hiç gerek yok.Alın,geçin.

Zamanında, 40 gb vs. hdd leri yıllarca kullandık. Şimdi bu hızlar,inanılmaz derecede.
Bende öyle düşünüyorum hocam ama ne kadar uzun ömürlü orası beni düşündürüyor. Şuan 870 evo ile devam ediyorum. Depolama olarak uzun süre dayancak bir ssd istiyorum. Samsunglara bakıyorum fiyatları uçmuş.
 
Bi kere, artık 250 lik alma bence. Çabuk dolar. 500 lüklerin fiatlarıda 250 liklere orantılarsan daha ucuza geliyor.Biraz daha ekliyebileceksen,
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...t-c-m-2-pci-express-3-0-fiyati,713353492.html
Maalesef hocam bütçe kısıtlı bütçem kısıtlı olmasa düşünmeden 870 evo alıcam.

https://www.amazon.com.tr/dp/B073SBZ8YH/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_6WSEY49VZ8P9DW17TKVA
Bu bana wd green den daha mantıklı geldi ne dersiniz? Yoksa sağlam bir tane 250gb alıp geçicem.
 
Üst