SQL Server Eğitim Seti Tavsiye Lütfen..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xxqkhnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xxqkhnn

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
SQL Server üzerine yoğunlaşmam gerekiyor, çok fazla bi bilgim yok SQL hakkında,
yani ASP.NET öğrenirken en fazla SQL 'de tablo oluşturup veri ekledim projede de değerleri okudum, sildim hepsi bu kadar
ama daha fazlasına ihtiyacım var ve sürem biraz kısıtlı bana internet üzerinden video veya eğitim seti tavsiye eder misiniz lütfen..

Bu arada hoşuma giden bi yayın var (forumun kurallarından tam olarak emin olamadığım için yayının adını vermiyorum) ama bulunduğum şehirde bulamıyorum o yayının kitaplarını, internetten almam gerekiyor o da çok fazla zamanımı alacağı için internetten çalışmaya karar verdim..

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145

Xxqkhnn

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Hiç düşünmeden linkte verdiğim kitabı alabilirsin. En temelden en zora doğru giderek sadece tanım olarak değil günlük hayatta nasıl kullanacağın şeklinde anlatıyor. Bende bu kitapta uzmanlaşmıştım vaktinde. Büyük bir firma da yazılım geliştirme kadrosunda çalışıyorum, kesinlikle tavsiyemdir.

http://www.dr.com.tr/kitap/veritaba...gitim-basvuru/bilgisayar/urunno=0000000346654

Çok teşekkür ederim, öneriniz üzerine siparişimi verdim bu sabah, umarım yarın gelir ve başlayabilirim artık..