- Reaksiyon puanı
- 316

Bu içerik ilk olarak Spotify Premium üyelik ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Spotify olmadan da müzik dinlebilir.
Bu yüzden Apple Music.
Spotify ı bedavaya kullanıyorum istediğim şarkıları dinliyorum listemde. Sadece arada sırada reklam çıkıyor. Premium üyemi sandılar beni? 😃 "play store kurulumu"Tam Spotify Premium alsam mı demişken bu zamlar geldiyse apk kapıları bana açıldı gibi.
Reklamlarda aşırı sinir bozucu oluyor ya, bir de şarkı atlama hakkı çok sıkıntı.Spotify ı bedavaya kullanıyorum istediğim şarkıları dinliyorum listemde. Sadece arada sırada reklam çıkıyor. Premium üyemi sandılar beni? 😃 "play store kurulumu"
Öğrencilere gerçekten çok yazık Mecidiyeköy-Mahmutbey-Kirazlı metrosu 9 TL aldı geçen. Bir de 14 TL Spotify'a mı vereceğim. Telefona müzik indirir reklamsız + sınırsız dinlerim daha iyi.Popüler müzik dinleme ve paylaşım platformu Spotify Ücretlerine Zam Yaptı.
Öğrenci:14,99 TL
Bireysel:29,99 TL
Aile: 49,99 TL
İstediğim şarkıya geçiyorum atlama yok. Reklamda yarım saat bir saatte falan çıkıyor.Reklamlarda aşırı sinir bozucu oluyor ya, bir de şarkı atlama hakkı çok sıkıntı.
Bu yüzden Apple Music.
6 tane atlama hakkı var diye hatırlıyorum.İstediğim şarkıya geçiyorum atlama yok. Reklamda yarım saat bir saatte falan çıkıyor.
Bende yok işte. Yazılımsal sorunmu kıyakmı geçtiler bilmiyorum. 😂6 tane atlama hakkı var diye hatırlıyorum.
Türkiye'de öğrenci olmak dur başlık açayım ben bunu 🤔Öğrencilere gerçekten çok yazık Mecidiyeköy-Mahmutbey-Kirazlı metrosu 9 TL aldı geçen. Bir de 14 TL Spotify'a mı vereceğim. Telefona müzik indirir reklamsız + sınırsız dinlerim daha iyi.
Bende onu kullanıyorum şarkıdan çok reklam dinliyorum 🤣🤣🤣🤣Ben ücretsiz reklamlı premium kullanıyorum. 😎
Yo bende en az yarım saat geçtikten sonra bir reklam geliyor. Atlama hakkı diye bir şey yok istediğim gibi dinliyorum. 😎 Spotify da tanıdığım yoktur. 😃Bende onu kullanıyorum şarkıdan çok reklam dinliyorum 🤣🤣🤣🤣
Yarım saat boyunca kesintisiz dinleyebilirsiniz diyo bana da güyaaaaa sözde almayacam ama inat ettim 🤟Yo bende en az yarım saat geçtikten sonra bir reklam geliyor. Atlama hakkı diye bir şey yok istediğim gibi dinliyorum. 😎 Spotify da tanıdığım yoktur. 😃
👍Almama gerek yok sadece reklam izletiyor arada sırada. 😎Yarım saat boyunca kesintisiz dinleyebilirsiniz diyo bana da güyaaaaa sözde almayacam ama inat ettim 🤟
Abla bedava virüssüz spotfy var üstelik github üzerinde.Yarım saat boyunca kesintisiz dinleyebilirsiniz diyo bana da güyaaaaa sözde almayacam ama inat ettim 🤟
Sen şey mi demek istiyorsunuz ben farklı bir dinleme deneyimi yaşıyorum 🤣🤣🌼🌼👍Almama gerek yok sadece reklam izletiyor arada sırada. 😎
Ablam benim. Başıma kesin Bi iş gelir öyle şeylerde bak 🤣🤣🤣Abla bedava virüssüz spotfy var üstelik github üzerinde.
Kötüye bir şey olmaz ablaSen şey mi demek istiyorsunuz ben farklı bir dinleme deneyimi yaşıyorum 🤣🤣🌼🌼
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ablam benim. Başıma kesin Bi iş gelir öyle şeylerde bak 🤣🤣🤣
Aynen öyle.Sen şey mi demek istiyorsunuz ben farklı bir dinleme deneyimi yaşıyorum 🤣🤣🌼🌼
Öyle ayakta kaldık bu zamana kadar zaten 🤣🤣🤣Kötüye bir şey olmaz abla![]()
.
Ek olarak podcast dinlemekte güzel oluyor.Her müziği indirip telefondan saklayamıyorsun maalesef. Bazen canın spesifik olarak belirli bir şarkıyı veya türü dinlemek istiyor ama her zaman dinlediğin de bir şey değil, açıyorsun hemen dinleyebiliyorsun. Şarkı kalitesi yüksek mi değil mi diye uğraşmana da gerek yok. Spotify olmasa bile bu tarz müzik yayın uygulamalarından bir tanesi işi çok kolaylaştırıyor. Spotify'ın öne çıkan tarafı arayüzü çok kullanıcı dostu ve şarkı önerme özelliği epey iyi.
Podcast olmasa ben uyuyamam ciddi söylüyorum terapi gibi 😴😴😴😴Ek olarak podcast dinlemekte güzel oluyor.