Spotflux - Engelli Web Sitelerine Giriş ve Güvenlik Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buyuk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Engelli Web Sitelerine Giriş ve Güvenlik Programı Reklam Yok Şiddetle Tavsiye !

ARKADAŞLAR KESİNLİKLE BU YAZILIMI DENEMELİSİNİZ.

allidnirats.png

Engelli internet sitelerine kolayca girmenizi sağlayan, bu işlevinin yanında gizliliğinizi koruyan, internette takip edilmenizi ve kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesini engelleyen güzel bir servis.

Programı yükledikten sonra oldukça basit olan arayüzünü kullanarak “Enable” menüsünden aktifleştirmeniz yeterli oluyor. Daha sonra dilediğiniz internet sitesine girebilir, programın sağladığı internet güvenliği servisinin avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Download: Sputflux

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Dns adresinin değiştirilmesi yeterlidir 8.8.8.8 8.8.4.4 zaten bu programların çogu bunu yapıyor

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
spotflux sanırsam program. kullandım daha önce ama hızım 16mbps olmasına rağmen spotflux açık olduğunda 300kbps dan fazla indirme hızını göremiyordum belki sadece benim başıma da gelmiş olabilir

buyuk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
dns değiştirmekle tüm engelli sitelere girmek mümkün değildir arkadaşım butür programlarla ancak tüm engelli sitelere girilebiliyor

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu tarz programlar vpn ağı kurarak iletişim sağlar. verileri sizin makineden şifreleyerek alır kendi serverlarında işler ve görmek istediğiniz siteyi yine şifreleyerek sizin bilgisayarınıza gönderir. telekom şifreli bağlantı isteklerini "bu site kapatılmıştır " gibi uyarılar içeren başka bir siteye yönlendiremez. ancak burada da başka güvenlik sıkıntıları çıkar. eğer kullandığınız vpn ağ güvenli değilse ne olacak, çünkü sizin bütün veri trafiğiniz onların serverlarında süzülecek..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Programın adı nedir? Ücretli midir? Hiç açıklayıcı bilgiler yok.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Programın adı ve resmi sitesinden bağlantı eklendi.

Turbobit, Hotfile vb. sitelerden link vermek yasak. Son defa yazayım buradan [MENTION=329116]buyuk[/MENTION]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
güzel program yaklaşık bir yıldır kullanıyorum tabi hotspot shield, privitize vpn gibi alternatifleri de var ama hepsinin yaptığı iş aynı. Sanırım bilmiyorsunuz ama dns değiştirmek artık çoğu sitede işe yaramıyor bu programlarda kabaca sizi başka ülkerden giriyormuşsunuz gibi gösteriyor. Tabi bunun bir dezavantajı var bizim gece saatlerinde Amerikada gündüz olduğu için programı gece kullanırsanız gözle görülür bir yavaşlık söz konusu gündüz daha hızlı.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
eskiden kullanırdım ama çok yavaştı sanırım hala yavaş :D hotspot shield daha iyi