Spotfiy Premium

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
İninal sanal kart açıp Spotfiy Premium alcaktım ama karşıma
sp.PNG
bu hata çıkıyor ne yapsam olmuyor tüm bilgileri doğru giriyorum ama olmuyor. Ne yapabilirim? NOT:Bu fotoğraf Spotify

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
İninal sanal kart açıp Spotfiy Premium alcaktım ama karşıma Ekli dosyayı görüntüle 143300 bu hata çıkıyor ne yapsam olmuyor tüm bilgileri doğru giriyorum ama olmuyor. Ne yapabilirim? NOT:Bu fotoğraf Spotify
İninalde bu problemi hep yaşadım. Müşteri hizmetlerini aradım yine çözemediler sorunu. Artık Papara kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadan kullanabiliyorum.

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
yani kartın içinde para yok, olması mı gerekiyor?

kayacaN0

Asistan
Reaksiyon puanı
223
İninalde bu problemi hep yaşadım. Müşteri hizmetlerini aradım yine çözemediler sorunu. Artık Papara kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadan kullanabiliyorum.
bende önceden ininal kullanıyordum sonra bu kesim ücretini falan duyunca kartı kırıp tosla ya geçtim, tosladan da baya memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum, kartın içinde para yoksa sence nasıl ödeme yapsın?
:/

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
yani kartın içinde para yok, olması mı gerekiyor?
Evet. Kartın gerçek olup olmadığını denemek için ilk ay ücretsiz üyelik alsanız bile kartınızdan 1tl gibi bir ücreti test amaçlı çekip birkaç dk sonra iade eder. Genel olarak pekçok üyelik sisteminde bu şekilde işler. Kartınızın içine para yükleyip tekrar deneyiniz.