• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Spot Telefon Alınır mı?

slevinzodyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 8 Pro Spot telefon almayı düşünüyorum,garantisi olmuyor ama arada 450tl fark oluyor,imei atıldıktan sonra telefona güncelleme geliyormu?Spot telefon alan var ise veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilr mi?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hayatımda 1 kez spot aldım zamanında oda htc one a9du normalde kapalı kutu vermezler baya bir ricada bulunduk paketi bile kendim açtım herşeyi denedik kurulumu yaptık hiçbir sorun yoktu telefoncu 1 ay garanti verdi bişey olursa getir diye tam 1 ay bittiği gün şarjda kendi kendine kapandı daha da açılmadı anakartı yanmıştı.Bir daha da tövbe ettim almadım.Sonra gittim zenfone 3 aldım tr garantili daha 17. Gün servise yolladım ekran kenarında açıklık vardı.Teknoloji şans işi risk almaya değmez bence.Telefona elbette güncelleme gelir diye biliyorum.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Alınmaz spot cihazlar kaçak oluyor imeil sıkıntılı ve parça değişmiş oluyor çoğunlukla