Sportive güvenilir mi?

UcuzGamer

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Öncelikle merhaba arkadaşlar , ben ayakkabı alıcam fakat yani Boyner vb. sitelerde ayakkabılar çok pahalıya satılıyor bende böyle bir site buldum fakat sitenin güvenilir olup olmadığı hakkında şüphelerim var site hakkında bir bilginiz var mı ?
Alıcağım ayakkabı ve site :

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Sportive büyük bi spor/giyim mağazası. Yüksek ihtimal yaşadığınız şehideki AVMlerin birinde de vardır, sorun çıkmaz yani.

Reaksiyon puanı
10,327
Arkadaşlar, verilen linkteki ayakkabı Nike markalı. Yani ben bu markanın çok pahalı olduğunu biliyorum, burada gösterilen ayakkabılar orjinal midir?

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bir dostum bu Nike markasının 1000 liradan aşağı ayakkabılarının orjinal olmasının zor olduğunu falan söylemişti, o açıdan dediydim.
Olabilir o zaman ben en son Nike'a gittiğimde maks. ₺500 ayakkabı vardı ama Dolar'ın artışını hesaba katamadım affola. :)

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Arkadaşlar, verilen linkteki ayakkabı Nike markalı. Yani ben bu markanın çok pahalı olduğunu biliyorum, burada gösterilen ayakkabılar orjinal midir?
Kısa Bir bilgi vereyim Ayakkabi Alırken Sanal ortam Harici İç kisim ETİKETİNDE Nerden geldiğini Bildiriyor O Kısımda hungary ibaresi Tasıyan Ayakkabi/Ürün Orjinaldir..