Spore Creature Creator Demo

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yapabileceklerinizin sadece hayal gücünüzle sınırlı olduğu Spore Creature Creator için oynanabilir demo sürümü yayınlandı. Vakit kaybetmeden indirin.

Electronic Arts, kendi yaratıklarınızı oluşturup hayat getirmenize olanak tanıyan ilginç oyunu Spore Creature Creator için oynanabilir bir demo yayınladı. Tek bir hücreden başlayarak evrimleşme, medeniyet kurma ve nihayetinde uzayın derinliklerine kadar genişleme simülasyonu olarak tarif edilebilecek olan Spore'a hayatın başlangıcındaki tek hücreli bir canlı olarak başlayıp, eğlenceli düzenlemelerle yaratığı akıl sahibi bir forma dönüştürebilirsiniz.

Tam sürümü eylül ayında çıkacak olan Spore'un dörtte birlik yaratık oluşturma bölümünü içeren 166 MB'lık bu eğlenceli ve enteresan demo sürümünü buradan indirebilirsiniz.

spore-cc.jpg

:: Spore çıktığında almayı düşünüyor musunuz?

Bilgi İçin: Spore
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İşte böyle küçücük çocuklara evrim teorisini empoze ederler.

Justice_For_All

Asistan
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum tans resmen evrim teorisini empoze etmek için yapılmış resmen senaryo :p

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
doğru ama oyunun amacı değil işlevi önemli bu ilerde belki kült bir oyun olacak nereden biliyorsunuz

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İşlevi zaten evrimi empoze etmek, amacı ne olursa olsun. Kült bir oyun olup olmaması ile bir derdim yok benim. Benim derdim oyunun genel içeriğiyle.

egetun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle alacağım, koleksiyonuma ekleyeceğim bir oyun olacağını düşünüyorum. Demo sürümünü de şu an indirmekteyim zaten, deneyeceğim.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tanshaydar dedi ki:
İşlevi zaten evrimi empoze etmek, amacı ne olursa olsun. Kült bir oyun olup olmaması ile bir derdim yok benim. Benim derdim oyunun genel içeriğiyle.
+++++++

From Azerbaijan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben oyunu indiremedim. İndirmek için linke tıkladım açılan yeni sayfada oyunu nası indireceğimi bilemedim. Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada hangi tuşa tıklayıp indirmememiz gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teçekkürler...