Spor Bölümü - Holiganlar

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Zevkle girdiğim bölümlerden biri olan Spor bölümü son zamanlarda çeşitli grupların holiganları tarafından "nedensizce" işgal altına alınmıştır. Aklıma bir öneri gelmediği için burada yönetimden hem bir öneri, hem bu önerinin uygulamasını, hem de bu uygulamanın yaptırımını bekliyorum. Özellikle Bursaspor tarafında sular kaynama noktasını çoktan geçti. Ben sadece eray045 ve AliA'nın konu açıp bizi bilgilendirdiği, güzel sohbetlerin geçtiği eski Spor bölümünü geri istiyorum.

Ve sadece ben değil, biz, çok sıkıldık artık, gerçekten.

(Bahsi geçen şahısların SDN dışında da holiganlık yaptıkları ve resmen her birimizin kişiliklerine resmen tecavüz ettikleri kanıtlarla belirlenmiştir. Lütfen bir şey yapın.)

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
cidden bi başladınız sonu gelmiyo daha taraftar forumu haline döndü spor bölümü.demek şampiyon olsanız burdaki yaygarayı düşünemiyorum.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yapılacak şey bence şu,10 tane konu mu açıyorlar aynı takımın taraftarları.Bir uyarı gönderecekler konusunu anında kilitleyecekler.Bir daha aynı şeyi yaparlarsa Ban.Başka bir çözümü yok malesef.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Benim de anlamadığım atıyorum Beşiktaş Fenerbahçe maç yapmış...
Arada bir sürü Bursaspor yorumu...

Kayseri Galatasary Maç Yapmış...

Yine arada bir sürü Bursaspor yorumu...

Yaw Fenerli Bir oyuncu trnasfer olmuş ya da sakatlanmış yine Bursaspor yorumu...

Walla foruma sonradan üye olup spor bölümünü takip etmeye başlasam SDN Bursa nın bir internet sitesi zannederdim...

Bursalı arkadaşlar bu sözleri sizi kızdırmak için söylemiyoruz yanlış anlamayın...

Ama birileri bir yerde sivrilirse onlara tepkiler de artar...

Burda kardeş kardeş geçinelim..

Fener konusuna yorum yapın..
ama Fener konusuna Bursasporu bulaştırmayın...

Fazla bir şey mi istiyoruz sizden...

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Hepsi dediğiniz zaten 2 kişi diğerleri hep 2. , 3. üyelik. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bursasporluların istilası vardı.son dönemde..:D:D