mserifselen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 60
Merhaba,
Gün için de 10 15 bin adım atmakta eğilip kalktığım için rahat bir ayakkabı arıyorum.
Bundan önce skechers ayakkabı kullandım ilk başta tabanı çok güzel yumuşaktı ama sonrasında düz taban oldu ve rahatlığı gitti.
Bundan dolayı bir ayakkabı aramaktayım yumuşak, esnek(tabanı kırılan ayaklarımı büktüğüm için), hafif ve kaba olmayan bir ayakkabı öneriniz var mıdır?
Aklımda ayakkabı alıp en kötü yumuşak bir taban almak içine öyle kullanmak.
Aklımda birkaç ayakkabı var internetten tipe bakarak seçtiğim tabii test etmediğim için konforunu bilememekteyim.
www.instreet.com.tr
www.instreet.com.tr
Gün için de 10 15 bin adım atmakta eğilip kalktığım için rahat bir ayakkabı arıyorum.
Bundan önce skechers ayakkabı kullandım ilk başta tabanı çok güzel yumuşaktı ama sonrasında düz taban oldu ve rahatlığı gitti.
Bundan dolayı bir ayakkabı aramaktayım yumuşak, esnek(tabanı kırılan ayaklarımı büktüğüm için), hafif ve kaba olmayan bir ayakkabı öneriniz var mıdır?
Aklımda ayakkabı alıp en kötü yumuşak bir taban almak içine öyle kullanmak.
Aklımda birkaç ayakkabı var internetten tipe bakarak seçtiğim tabii test etmediğim için konforunu bilememekteyim.
Puma NRGY COMET BLACK-ULT Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı 101085399 | instreet
Puma NRGY COMET BLACK-ULT Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı eşsiz indirim ve taksit fırsatlarıyla instreet.com.tr'de sizleri bekliyor!
Lumberjack WEASLEY 2FX Siyah Erkek Comfort Ayakkabı 101086642 | instreet
Lumberjack WEASLEY 2FX Siyah Erkek Comfort Ayakkabı eşsiz indirim ve taksit fırsatlarıyla instreet.com.tr'de sizleri bekliyor!