Sponsor

xMKaanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba, ben küçük bir youtube kanalı kurmuş ve bu küçük kanalı büyütme peşinde olan birisiyim. 1.7k üzerinde izlenmem ve 138 abonem var. Kanalımın temeli bilgisayar oyunları. Aslında tam da sponsor aramıyorum ve aradığım sponsor küçük bir gamer eşyaları üreten biri de olabilir. Yani pubg tişörtü basıyordur veya bardak falan ya da bilgisayar ile alakalı eşyalar satan bir marka. Yani mouse olur kulaklık olur RAM olur koltuk olur. Bana sürekli bir şey göndersinler demiyorum onların katkılarıyla bir çekiliş falan yaparız. Her gün daha da ilerliyorum. Eğer şimdi destek olabilecek biri varsa beraber başarılı olacağımıza inanıyorum.
youtube kanalım https://www.youtube.com/channel/UC5tDpkhji-T3u9O9SY1S9Lg

Bir Beyefendi

Doçent
Reaksiyon puanı
939
Fikriniz güzel olur fakat 138 abonesi olan bir kanala sponsor bulma ihtimaliniz düşük :(

xMKaanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet biliyorum onun için küçük bir el firması bile kabul ederim

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Sponsor değilim ama hazır görmüşken öneri yapayım intronu değiştir ya da komple kaldır, video içindeki görsellerin yüksek kalite olduğundan emin ol bu hatayı çok kişi yapıyor, videoları kısa tutacağım diye aşırı hızlı anlatma birde "bilinmeyen gerçekler" serisinin ilk videosundaki şeyleri çoğu kişi biliyor

xMKaanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sponsor değilim ama hazır görmüşken öneri yapayım intronu değiştir ya da komple kaldır, video içindeki görsellerin yüksek kalite olduğundan emin ol bu hatayı çok kişi yapıyor, videoları kısa tutacağım diye aşırı hızlı anlatma birde "bilinmeyen gerçekler" serisinin ilk videosundaki şeyleri çoğu kişi biliyor
teşekkür ederim öneri için