Splinter Cell Conviction Mu Kane & Lynch 2 Dog Days Mi?

Splinter Cell Conviction Mu Kane & Lynch 2 Dog Days Mi?

• Kullanılan toplam oy
    12

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hangisi karar veremedim bugün almayı düşünüyorum siz hangisini tavsiye edersiniz?:confused1:

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
oyun zevklerini bilemediğim için çok bişi denilmez ama conviction gayet başarılı al oyna derim

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
forum sitelerinde pek de olumlu şeyler görmedim onla alakalı. oyunu biraz anlatırmısn galiba oyunda fazla adam öldürme fln yok bn biraz aksiyon istiyorum adamlar ölsün aksiyon fln olsun :D

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
oyunda fazla adam oldurulmuyor ama genelde görünmeden ve tek atış yapman lazım senaryosu fena değil silahları kazandığın bonus puanlarınla yükseltebiliyosun special ops bolumude var güzel vuruşlar yaparsan yeteneklerin gelişio birini silahsız etkisiz hale getirdiğinde birden fazla adamı seçerek birden öldürebiliyosun vs vs ama çok öldürmek istiyorum diyosan sana göre değil bence :D

---------- saat 12:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:23 eklenmişti ----------

ama ben adam oldurecem diyosan call of duty serisi battlefield bad company 2 gibi oyunları denemelisin

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zaten onları denemeden bu oyunları sormama mantıksız :D ilk planda onlar var

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Kane & Lynch 2 Dog Days daha çok aksiyon mevcut coviction biraz seni sıkabilir çünkü gizlenip tek atışla head shot falan yapman lazım :D ya da bunların dışında diyorsan just cause 2 , mafia 2 (torrent'e düştü) dene bence :D

ekleme:Just Cause 2 gerçekten güzel bir oyun baya aksiyon var hele senaryo modununda sandbox modundada istersen oyun içindeki askeri üstlere saldırıp patlatıp puan ve para biriktirebilirsin.çok geniş bir oyun alanı var adanın bir ucundan diğer ucuna gitmen 15 dkyı aşıyor :D helikopterle :mrgreen:

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ekleme:Just Cause 2 gerçekten güzel bir oyun baya aksiyon var hele senaryo modununda sandbox modundada istersen oyun içindeki askeri üstlere saldırıp patlatıp puan ve para biriktirebilirsin.çok geniş bir oyun alanı var adanın bir ucundan diğer ucuna gitmen 15 dkyı aşıyor :D helikopterle :mrgreen:

ben bi de arabayla gitmeye çalışıyorum. ama inanıyorum bi gün gidicem :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
karşılaştırma garip olmuş bana göre:) benim zevklerime göre tabi ki splinter cell:) ama diyosanki bol bol adam öldürmek istiyorum Kane & Lynch 2 oyna.. ben 2 bölüm dayanabildim bana sırf adam vurma üzerine gibi geldi oyun:) yani ilerliyosun ilerliyosun karşına adamlar çıkıyo arabadan iniyolar ateş ediyolar vuruyosun ve devam ediyosun..süreli bu şekilde olduğu için sildim bende, giden ratioma yazık oldu yani anlıyacağın:)

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kane & Lynch 2 Dog Days daha çok aksiyon mevcut coviction biraz seni sıkabilir çünkü gizlenip tek atışla head shot falan yapman lazım :D ya da bunların dışında diyorsan just cause 2 , mafia 2 (torrent'e düştü) dene bence :D

biraz alakasız olacak ama

x360'ında hiç 3k gördün mü? Aralıksız kaç saat oynuyorsun?

Bu arada x360ı olan sensin değil mi yanlış olmasın.