Spikerlik Kursu

selfie_girl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spikerlik sunuculuk kursumuz kursiyerlerimizin medya sektörüne en doğru şekilde hazırlanmalarını temel almaktadır. Sektörün önde gelen isimleri tarafından alacakları dersler ve öğrenirken kendilerini daha hızlı geliştirebilmeleri için Ebm Medya Akademisi ailesi olarak öğrencilerimize diğer kursların yanı sıra teknik imkanlar sunmaktayız.

* Kursiyerlerimizin kendilerini bir haber stüdyosunda olduklarını hissedebilmeleri için, çoklu kameralı ve prompter stüdyosu,

* Doğaçlama yeteneklerini geliştirebilecekleri ve mikrofonun ucunda kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini sağlayacak olan, canlı radyo yayını yapabilecekleri radyo stüdyosu,

* Canlı yayın deneyimine sahip olabilmeleri için, canlı televizyon yayını yapabilecekleri program stüdyosu,

* Bir spikerin ve sunucunun geliştirmesi gereken yazım teknikleri için, haber, makale ve köşe yazıları içerikli internet sitesi.

* Ulusal kanal haber merkezinde uygulamalı eğitim
Daha fazla bilgi için Kurumun internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. www.ebmmedyaakademisi.com.tr

Sedaarsln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu kursu biliyorum görüşmeye gitmiştim. Çok değerli hocalar var. Fatih portakal var :) adamın hayranıyım. en kısa zamanda bu kursa kayıt olacağım. Eğitim koordinatörleri baya bilgilendirme yaptı. Eğitimleri çok kaliteli hele ki stüdyoları... Nerdeyse ulusal kanal düzeyinde stüdyoları var gittiğimde gezme şansım olmuştu. Piyasadaki kurslardan farkı bence eğitimi yine spikerler veriyor olması