SpeedyFox 2.0.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pupilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
fast_fox.gif
Mozilla Firefox hızlı bir tarayıcı olmasına rağmen üzerinde tuttuğu profil kayıtları sebebiyle bir süre sonra yavaşlamaya başlar. Özellikle açılış sırasında bekleme süreniz giderek artmaya başlar. Database'in parçalanmasından kaynaklanan bu problem günden güne işlemleri yavaşlatır. SpeedyFox yer imleriniz ve şifreleriniz gibi kişisel kayıtlarınıza zarar vermeden Mozilla Firefox tarayıcınızı hızlandırır.

Kurulum gerektirmeyen bu ücretsiz program ile tek tıklama ile Firefox tarayıcınızı 3 kat hızlandırabileceksiniz. Firefox'un kullandığı SQLITE databaseleri pek çok ayarı kaydederken bir süre sonra şişmeye başlar. SpeedyFox bu verileri herhangi bir kayba sebep olmadan birleştirir. Tarayıcı kullanma sıklığınıza göre programı 1-2 haftada bir kez kullanabilirsiniz.

download

yedionbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hava civa diyodumki kullandım cidden yazıyı okumadan sorsan ne kadar hızlandı diye 3 kat derdim fakat yazıomuş zaten ..teşekkürler

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bunun eski sürümünde mavi firefox simgesi vardı yeni sürümle değişmiş. Ayrıca bunda chrome içinde ayar var.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sbwire iron ve pale moon kullanmayan arkadaşların yazılımı 2.0.1 güncellemelerine gerek yok iyi günler..:D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Teşekkürler gerçekten güzelmiş . :) FF14. sürümü bi desteklemeyen İDM kaldı o da yetişse firefoxa tadından yenmez bu FF :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ağa 14. sürümde görsel değişiklik mi?? var :)
Görsel olarak değilde 14. sürümde akıcı kaydırma özelliği daha güzel olmuş ve bazen fazla sekme açınca sayfalarda donarak kaydırma yapıyordu o sorunla karşılaşmadım henüz.Galiba onu da düzeltmişler.
Bir de yenilik güzeldir. Chrome bile Canary sürümü yüklü bende.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Açıkcası şaşırttı böyle hızlanma yazılımlarını takmazdım işe yaradı. Şu Ram miktarını düzenliyordu o yok maaalesef.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
indirmeliyim hemen gerçekten de faydalı olacaksa.. ara sıra kastığı zaman sinir oluyorum..

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
[h=1]SpeedyFox 2.0.2[/h]changelog

2.0.2 Fixed incorrect drawing of profiles tree with Windows themes turned off

lenslens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paylaşım için teşekkürler, hemen deneyeceğim:)

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben elle ayarlar yapmıştım hızlandırmak maksadıyla, about:configs kısmından. Mozilla gözle görülür derecede sayfaları hızlı açmaya başladı. Acaba bunun bir zararı olur mu? Sizce SpeedyFox'la bu hızlandırma olayını otomatik mi yaptırmalıyım?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Adı spedyfox ama chrome içinde optimize ayarı var.

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adı spedyfox ama chrome içinde optimize ayarı var.

güzelmiş. peki dostum ben mozillayı hızlandırmak için elle ayarlar yaptim, elle ayarlar yaptim ama mozilla biraz kasmaya basladi sayfalari hizli aciyor ama kasmasi beni rahatsız ediyor, speedyfoxla ayarlari otomatik yapsam kasma sorunu duzelir mi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
güzelmiş. peki dostum ben mozillayı hızlandırmak için elle ayarlar yaptim, elle ayarlar yaptim ama mozilla biraz kasmaya basladi sayfalari hizli aciyor ama kasmasi beni rahatsız ediyor, speedyfoxla ayarlari otomatik yapsam kasma sorunu duzelir mi

Spedyfox u kullandım bir kaç kez kasma gibi bir sorun olmadı. Aksine ilk yüklediğim gibi rahattı.

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spedyfox u kullandım bir kaç kez kasma gibi bir sorun olmadı. Aksine ilk yüklediğim gibi rahattı.

zaten elle yaptigim ayarlardan dolayi kasmaya basladi, speedyfoxu simdi indirdim. sanirim mozillayi silip bastan yukleyip, sonra speedyfoxla ayarlari yapmam gerekecek