SpeedBit Video Accelerator

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
YouTube’da izlediğiniz videolarda en çok canınızı sıkan konu yavaş yüklenmeler veya donmalar ise, derdinizin devası SpeedBit Video Accelerator.

Video gösterim sitelerindeki videoları doğrudan indirmek için birçok program çıkmış olabilir. Ama bir düşünün; ofistesiniz ve arkadaşınız size bir video bağlantısı gönderdi. İndirmek için vaktiniz yok, üstelik indirmeniz bir işe yaramayacak. Sadece bir kere izlemeniz yeterli. Normalde vereceğiniz cevap, “Neyse yüklensin sonra bakarım.” şeklinde olur. Ancak Download Accelerator Plus’un yapımcısı SpeedBit’in bilişim dünyasına kazandırdığı son yazılımla bu cevap tarih olma yolunda.

speedbit.gif

Akıcı İçeriğe Ferahlık

SpeedBit Video Accelerator, YouTube başta olmak üzere Metacafe, Myspace, CNET TV gibi birçok akıcı video yayını yapan sitede çalışıyor ve izlediğiniz videonun ön belleğe çok daha hızlı alınmasını sağlıyor. Akış sunucularından özel bir ‘çoklu bağlantı algoritması’ kullanarak, verileri 5 koldan, daha hızlı şekilde alan program, görüntülerdeki donmaları ve yavaş yüklemeleri büyük oranda gideriyor. Yine de bazı videolarda işe yaramadığını belirtmekte fayda var. Videoların bulunduğu sunuculardan birkaçı, çoklu bağlantı yöntemini desteklemeyebiliyor.

Son görüntülediğiniz videoları kaydedip daha sonra kolayca ulaşmanızı sağlayan Video Accelerator, bir de arama motoruna sahip. Buradan internette izleyebileceğiniz videolar bulmanız mümkün. Masaüstünüzde bildirim çubuğunda yer alan simgesine çift tıkladığınızda ulaşabildiğiniz menüsünden aramanın yanı sıra, program ayarlarını yapmanız da mümkün. Burada bir detay canımızı sıkıyor; program fazlasıyla Internet Explorer’a meyilli hazırlanmış. Varsayılan tarayıcı olarak Opera veya Firefox kullanıyor olsanız bile, arama motorundan açacağınız videolar IE’de açılıyor. Ancak tarayıcının kendi penceresinden videoyu açtığınızda, hızlandırma işlemi tam destekle yapılıyor.

speedbit_videoacc.gif

Sıkı tutunun, hızlandırılıyorsunuz!

Yazılım Hakkında

:: Çalıştığı İşletim Sistemleri: Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 (Çok Yakında; Windows Vista)

:: Desteklediği Tarayıcılar: Internet Explorer, Firefox, Opera, Maxthon, Mozilla, Netscape, Flock, AOL ve diğerleri.

:: Desteklediği Video Siteleri: YouTube, Metacafe, Dailymotion, Grouper, iTunes (Premium üyelik gerektiriyor), Photobucket, Reuters, Myspace, Tudou, ESPN, Bebo, Break, Veoh, Heavy, CNET TV, LiveVideo

KOSEUNAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu programı indirdim.fakat işe yaramıyor. facebookta yine donmalar oluyor.hiç bir şey farketmedi. ingilizce olduğu için ayarların nasıl yapılacağını da bulamadım. ayar mı yapmam gerekiyor?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. cevabınızı koseunay@hotmail.com adresine yazmanızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkürler.

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1Senedir Kullanıyorum Bazen Sapıtsada, Genelde Çok yararlı
Özellikle ONLİNE Film izleyen arkadaşlara Tavsiye ederim

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bunun icin konu acicaktim :)
Program cok ise yariyor ama son guncelleme olduyundan beri IE'den baska browseri kullanamiyorum , digerlerinde net yok, sadece bendemi bu problem? Kullanan varmi bu programi ?

Reaksiyon puanı
2,148
ben bu programı indirdim.fakat işe yaramıyor. facebookta yine donmalar oluyor.hiç bir şey farketmedi. ingilizce olduğu için ayarların nasıl yapılacağını da bulamadım. ayar mı yapmam gerekiyor?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. cevabınızı koseunay@hotmail.com adresine yazmanızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkürler.

Hahah rahatlığa bak :D:D
Bir de youtube ne çirkinmiş önceden :)

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
:)
Sorun bende tek deilmis,netten bir suru daha sikayet etmis :) 3.09 guncelenmis olanani daha eskini bulun sizde kurun ve online videolari durmadan izleyiniz :D