• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Spectre Film Değerlendirmesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Spectre Film Değerlendirmesi!

007 James Bond film serisinin son filmi Spectre,ülkemizde de vizyonda yerini aldı. İşte yeni Spectre filmi ile ilgili merak edilenler ve Spectre film değerlendirmesi!

Eğer izlediyseniz 007 James Bond serisinin son filmi olan Spectre filmi ile ilgili, siz ne düşünüyorsunuz? Kısa zaman içinde siz de izlemeyi düşünüyor musunuz?

502949e1d2c31686db705ac18515d22b.jpg

Film güzel fakat durağanlık çok ön planda durmuş. Ayrıca film içinde geçen müzik sahneleri çoğunluk Skyfall filminin müziklerinden. Ama herşeye rağmen James Bond için izlemeye değer.

Ben son 10 james Bond filmi izlemiş ve daha çok brosnan ın filmlerini daha çok seven biri olarak çok beğendim,film de yer altı dünyasını çok güzel betimlemişler ,açıkcası bana göre en iyi Bond film i olmuşta diyebilirim,özellikle filmin Müziği'ne de parantez açmak gerekirse çok başarılı bir müzik olduğunu rahat bir şekilde söyleyebilirim(Sam Smith).
Kesinlikle gidilmesini öneririm.

Beyler bundan önceki filmine gitmiştim beğenmiştim giden arkadaşlar nasıl beğendiler mi bu hafta sonu gidicem büyük ihtimalle