Spartacus Blood And Sand

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
sezonun tamamını indirip izledim ..Şunu söylemek isterim ki e2 den izleyenler sanırım bol bol makaslanmış sahneler izleyecekler.

Çünki öyle bir dizi ki hem sağlam senaryosu var hem güzel dövüş efektlei var hem de öyle erotik sahneler var ki anlatılmaz.Ayrıca bu 3 şey yani senaryo+efektlet+erotizm birbirinden bağımsız değil.

Mesela filmin bir sahnesinde, en absürd anlardan birinde filmin kötü karısı:) perdeyi bir aralıyor ki aman aman ne entrika..

yani e2 bu gibi ütünlüğün olduğu bölümleri vermekte biraz zorlanacak o yüzden bir şeyler tam anlaşılamayacak.

bu konuyu bu uyaıları ypmak için açmadım aslında.Diziden çok etkilendim.yani o absürd sahneler olmasa ailecek izlenebilir.

dizinin ikinci sezonu ne zaman dye araştırırken şöyle bir habere rastladım:

Bizim spartacus e kanser tanısı konulmuş gerçek hayatta..o yüzden ilk sezondaki karakterlein geçmişinin anlatılacağı bölümler çekilecekmiş..Ve sonrasında da gerçek anlamda 2. sezon çekilecekmiş..

9q9sig.jpg

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sağol ancak bu konuyu e2 de başladığını haber vermek için açmadım.ikinci sezonla ilgili bilgilei vermek için açayım dedim ..Yazmışken bir kaç bilgi daha vereyim derken ...

yoksa o konunun olduğunu biliyoordum..o yüzden ik cümleyi siliyoum.'' e2de başlayacakmış'' kısmını yani..:)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Bende merak ediyorum bu diziyi güzelce bir yorumlarmısın?