Spamcı populeralisveris.com

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Wordpress tabanlı bir sitem var. Son zamanlarda bir sitenin yoğun spam çalışmalarının sonucunda bende nasibimi aldım. Akismet kullan diyebilirsiniz ama zaten kullanıyorum :) adamlar nasıl yapıyor anlamadım gitti. Akismet filan spam olarak tanıyamıyor yorumları.

İsim: greyder ayakkabı

E-Posta: populer@populeralisveris.com

Url: http://www.populeralisveris.com

Yorum: guzel bir paylasim olmus tesekkurler.

Gönderilen ip adresi: 78.173.69.61

(Diğer webmaster arkadaşlarda bu spamlardan nasibini almak istemiyorlarsa engelleyebilirler yukarıdaki ip adresini)

şeklinde bir çok yazıma yorum gönderilmiş. Tabi yayın öncesi tarafımca moderasyondan geçtiği için yayınlanmadı...

Nefret ettim senden popüler alışveriş backlink sağlamaya çalışıyorsanız adam gibi yollarla sağlayın. Siteyi tanıtmak istiyorsanız adam gibi yollarla tanıtın.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yorumları onaylamayı etkinleştir.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yorum yazmadan önce öyle bir şey yazdığını görmedim veya sonradan eklemiş olabilirsin.

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yönetici arkadaşlar sanırım wordpresste olduğu gibi vbulletinde de olduğu gibi yazının önceki sürümlerini görebilir. eğer varsa öyle bir şey iletişime geç bir yönetici arkadaşlarla bak bakalım. yazıyı düzenledim, spam yerine spm yazmışım ve ip adresini ekledim. o dediğim şey yazıyı ilk yazdığım andan beri var

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Biraz mantık.
Demekki görmemişim.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Uzun zaman önce (2-3 yıl oluyor) wp-comment-post.php ve comment.php dosyalarının isimlerini değiştirince (temayı da buna göre düzenlemek gerekiyor) spam mesajların engellenebileceğini okumuştum.

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sanırım İse yaramaz neyse bakalım...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sende adam akıllı cevap versen çok iyi olacak.Arkadaş sana laf etmedikçe üste çıkmaya çalışıyorsun.Lütfen kelimelerimize dikkat edelim.Burası SDN.

Cbox haklı..

SI Captcha
Adlı eklentiyi edinmen yeterli olacaktır :D