Spam mail?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bana şimdi şöyle bir e-posta geldi:
Dear Friend,

I'm happy to inform you about my success in getting those Funds transferred under the cooperation of a new partner from Trinidad and Tobago. Presently I'm in Switzerland for investment Projects with my own share of the total sum. Meanwhile, I didn't forget your past efforts and attempts to assist me in transferring those funds despite that it failed us some how.

Now contact my confidential secretary, his name is Mr. George Okoye on this e-mail address:- { ........................ } ask him to send you the total of USD$750,000.00 which I kept for your compensation for all the past efforts and attempts to assist me in this matter in the past. I appreciated your efforts at that time very much. So feel free and get in touch with my secretary Mr. George Okoye and instruct him where to send the amount to you.

Please do let me know immediately you receive it so that we can share the joy after all the suffering at that time. In the moment, I am very busy here because of the Investment projects which me and the new partner are having at hand. Finally, Remember that I had forwarded instruction to the secretary on your behalf to receive that money, so feel free to get in touch with Mr. George Okoye, he will send the amount to you without any delay.

Regards,
Mr. John Michael

Şimdi ben john diye birinin tanımıyorum ve kimdir nedir hiç bilmiyorum :razz:
Şimdi ingiliz adama nasıl ben sizi tanımıyorum diyeceğim türkçesini bilmiyorum ki:angry:...
Ancak spam olabilir ondan şüpheleniyorum lütfen yardım:helpsmilie:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Spamın hası hemde böyle mailleri tereddüt etmeden sil mail adresleri belirli bir zamandan sonra bazı yerlere üye olma sayısına göre bu tür mail alma oranı büyük ölçüde artar

mailin türkçesi
Sevgili arkadaş
Ben, hakkında seni bilgilendirmek için kendisinin altında yeninin işbirliğine Trinidad'ın ve Tobago'nun olduğu bir ortak transfer edilen birikimler o almakta mutlu benim başarımım. Birazdan ben, yatırımın, toplamın benim kendi payıma toplamı tasarladığı için İsviçreyim. Bu arada, ben, senin geçmiş gayretleri unutmadım, ve, kendisine rağmen onun, biraz bize onun nasıl olduğunu başarısız olduğu birikimler o transfer etmekte bana yardım etmeyi denemedim.
Şimdi, benim gizli sekreterle temas kurur, onun ismi, Bay adres olan e-postanın olduğu buda George Okoye'dir: -Sana $ USD'in 750 olduğu toplamı yollaması için onu {. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . } sor, 000. Kendisinde benim, bütün geçmiş için için buda bana yardım etmesi için gayretlerin ve denemelerin geçmiş olan mesele olduğu senin telafini tuttuğum 00. Ben, kendisinde çok fazla ayarlayan senin gayretlerini takdir ettim. Bundan dolayı his özgür bırakır, ve, dokunuşa benim sekreterim Bay George Okoye'yi alır, ve, sana miktarı yollamanın olduğuna bilgi verir.
Lütfen, onu almak için sen hemen bilmek bana izin ver, öyle ki biz, sevinci paylaşabiliriz, tüm bunlardan sonra kendisinde ayarlayan acı. An, ben, çok dolayı burada yatırım, benim ve yeni ortağın, hangisinin elimiz olduğunu tasarladığı meşgulüz. Sonunda, kendisine benim, öğretmeye paranın olduğunu alması için senin şahsının olduğu sekreteri iletmiş olduğumu hatırla, bundan dolayı his, George Okoye'nin olduğu dokunuşu Bay'lada almayı özgür bırakır, sana miktar herhangi birsiz gecikmeyi yollayacak.
Dilekler
Bay John Michael

ÇEVİRİ= Proçeviri

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Ne diyeyim spamistandan gelmiş :)