Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
1514831058631.png


"Söz yeni bölüm neden yok?" sorusu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da yılbaşı haftası nedeniyle çekimlere ara veren birçok dizi gibi sevilen projenin de ekranda yer almayacağı tahmin ediliyor. Ankara’dan gelen zarfta yazan kararı Yavuz ile paylaşan Yarbay Erdem, Sarı Komutan’a kötü haberi verecek. İşte Yavuz’un babası nedeniyle zor dakikalar yaşayacağı Söz 28. bölüm fragman videosu…

"Söz dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?" sorusu ise gelecek haftanın tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından yanıtlandı. 8 Ocak Pazartesi günü sevilen proje kaldığı yerden devam edecek. Arkadaşlarının ve komutanlarının yüzüne nasıl bakacağını düşünen Yavuz bu hafta bir şok daha yaşayacak. İşte herkesi şaşırtan o kararın açıklanacağı Söz fragman videosu…

SÖZ 28. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Yavuz Üsteğmen terör örgütü üyelerine karşı mücadelesini son hızla devam ettirirken 2 hafta peş peşe öğrendiği gerçekler hayatını derinden etkilemişti. Öncelikle annesinin inthiar etmediğini ve cinayete kurban gittiğini öğrenen Yavuz gözyaşları içerisinde kalmıştı. Ardından terörist bildiği kişinin babası çıkması üzerine arkadaşlarına bu durumu nasıl açıklayacağını düşünmüştü. Yeni haftada ise Yavuz Ankara’dan gelen özel bir mektup ile üzücü kararı öğrenecek. Görevden alınan Yavuz bir süre meslekten uzaklaştırılacak.

Kaynak: https://youtu.be/YscCLHZKx3Y


STAR TV YAYIN AKIŞI 1 OCAK 2018

Sevilen dizinin yayıncı kuruluşu 1 Ocak’ta ekranda olması beklenen bölümle ilgili kötü haberi dizinin takipçilerine verdi. Her pazartesi takipçilerinin karşısında olan dizi bu hafta yerini “Sen Sağ Ben Selamet” adlı film projesine bırakacak. Filmin sona ermesinin ardındansa sevilen dizi tekrar bölümü ile ekranlarda olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır. Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır. Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.

Star TV yayın akışı: 1 Ocak Söz dizisi neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
 
Üst