lordarcual
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
-Gluk gluk gluk- Su verenlerin çok olsun yavrum.su verim al
![]()
![]()
-Gluk gluk gluk- Su verenlerin çok olsun yavrum.su verim al
![]()
![]()
Amin dedecim amin-Gluk gluk gluk- Su verenlerin çok olsun yavrum.
İnşallah yavrum. -öhü öhö öhü-Amin dedecim amin![]()
TELEFONUN sağlamlığı bir yana yorganı oda içinde çırpma fikri bana daha garip geldi.valla ben memnunum hatta fazla sağlam geldi o kadar da yere düşürdümhatta geçen ay yorganı sirkeleyeyim derken telefonu yorganın üstünde unutmuşum bir hareketle telefonun havada uçup tavana çarpıp yere düşmesine rağmen kılcal çizik bile olmadı
ama siyahlar sonradan kasaya boya yapıldığından galiba bu konuda oldukça başarısız
![]()
yok canım yatağı düzeltmek için genelde tek çırpma hareketinde direk yatağa gelecek şekilde denk getirebiliyorumTELEFONUN sağlamlığı bir yana yorganı oda içinde çırpma fikri bana daha garip geldi.![]()
Ben ne kadar denesemde bir türlü oturttura mıyorum yarısı dışarda kalıyoryok canım yatağı düzeltmek için genelde tek çırpma hareketinde direk yatağa gelecek şekilde denk getirebiliyorum![]()
Ben ne kadar denesemde bir türlü oturttura mıyorum yarısı dışarda kalıyor![]()
Yaşlılıktandıryaşlılıktan olsa gerek aklıma başka bir şey gelmiyor![]()
Yanlışlıktandır diye okudum hakkaten yaşlanmışım benyaşlılıktan olsa gerek aklıma başka bir şey gelmiyor![]()
dile kolay 94 yaşındasınYaşlılıktandır
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yanlışlıktandır diye okudum hakkaten yaşlanmışım ben![]()
Yanıt geldi soyulma sebebiyle gönderdiğimiz cihazımıza yazılım yüklenmiş hiçbir arıza tespit edilememiştirhelal olsun valla nediyim