Soyulmalar ip5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrtOzler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
su verim al
images

:D:D:D
-Gluk gluk gluk- Su verenlerin çok olsun yavrum.

DJ.ON9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
valla ben memnunum hatta fazla sağlam geldi o kadar da yere düşürdüm :D hatta geçen ay yorganı sirkeleyeyim derken telefonu yorganın üstünde unutmuşum bir hareketle telefonun havada uçup tavana çarpıp yere düşmesine rağmen kılcal çizik bile olmadı :D ama siyahlar sonradan kasaya boya yapıldığından galiba bu konuda oldukça başarısız :)
TELEFONUN sağlamlığı bir yana yorganı oda içinde çırpma fikri bana daha garip geldi. :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
TELEFONUN sağlamlığı bir yana yorganı oda içinde çırpma fikri bana daha garip geldi. :D
yok canım yatağı düzeltmek için genelde tek çırpma hareketinde direk yatağa gelecek şekilde denk getirebiliyorum :D

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanıt geldi soyulma sebebiyle gönderdiğimiz cihazımıza yazılım yüklenmiş hiçbir arıza tespit edilememiştir :D helal olsun valla nediyim

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bugün media markta inceledim acayip soyulma çizilme yani o konuda parasının hakkını gram derecede vermiyor..

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ümitler apple store ye kaldı bi gelsin çatır çatır değiştiricez artık gerçi bizim Türk zihniyeti de değiştirir apple storeyi :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[QUOTE freewill;2751531]dile kolay 94 yaşındasın :D[/QUOTE]
Ne yapalım devası olmayan tek şey yaşlılıktır :)

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
para varsa mirascın olalım dede :D

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ne kadar kötü bi durum tonlarca para ver sonra soyulsun geçmiş olsun

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında soyulmalardan kastımız aleminyum kısmın çok basit bir şekilde çizilmesi soyulmalar diyince farklı şeyler geliyor akıla

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yanıt geldi soyulma sebebiyle gönderdiğimiz cihazımıza yazılım yüklenmiş hiçbir arıza tespit edilememiştir :D helal olsun valla nediyim

aahuaha hiç güleceğim yoktu yahu. Bu "aracı" servisler adamı delirtirler..
Mayıs sonu veya Haziran başı deniyor AppStore TÜrkiye'nin açılışı için. O zamana kadar bekle bakalım =)

Metal kaplamada yapacak çok bir şey yok. One S'in siyahı için de boya değil ama akıl almaz bir teknoloji uygulamışlardı, o bile çil çil dökülebiliyordu zamanla.

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasım dendi şimdi 20 haziran tanıtımda açılanacak diye duyumlar alıyoruz bakalım gelsede kurtulsak kvk da aynı aracı firmada sonuç elmada bitiyor :D