Soyulmalar ip5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrtOzler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet cihazım alırken sapa sağlamdı sonra soyulmalar meydana geldi ve servise gönderdik gelecek yanıtı çok merak ediyoruz madem ki applestore bu cihazları yurt dışında aynı sebebden ötürü değiştiriyorsa ve genpa olsun diğer firmaların bu cihazları ilk sene açmaya yetkileri yoksa neden değişmesin ümidiyle gönderdim hepinize ışık olayım dedim gelen cevabı sizlere aktaracağım iyi günler :sleeping::hammer:

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Oha.
iPhone 5'te soyulma mı oluyor? :blink:

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Muhtemelen siyah olanı kullanıyorsunuz ?

DJ.ON9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Allah yapısı değil sonuçta!!! çizilir ama bu kadar erken olması insanı uzer tabiki 2000 2500 ver 2 ay olmadan çizilsin olacak iş mi bari parasını çıkarana kadar dayansın.. :D

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi benim sonradan oldu kutu içinden bile bozuk çıkanlar var aynen siyah kullanıyorum :D 5s e düzelmicek bu konu :D

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyazda kullandım artık bi elimde cam sil bi elimde bezim dolanıyordum kirden :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
genel bir sorun yeni iphonelar kolay çiziliyor arkasındaki kasa çok müsait çizilmeye.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
beyazda kullandım artık bi elimde cam sil bi elimde bezim dolanıyordum kirden :D

o kadar da değildir ben kılıfsız kullanıyorum 3 aydır ne en ufak bir çizik ne de leke var zaten beyaz olan yerleri kısıtlı arkası komple aleminyum :)

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kılıfsız kullanıyordum hele yazın vıcık vıcık oluyordu telefon :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
genel bir sorun yeni iphonelar kolay çiziliyor arkasındaki kasa çok müsait çizilmeye.

valla ben memnunum hatta fazla sağlam geldi o kadar da yere düşürdüm :D hatta geçen ay yorganı sirkeleyeyim derken telefonu yorganın üstünde unutmuşum bir hareketle telefonun havada uçup tavana çarpıp yere düşmesine rağmen kılcal çizik bile olmadı :D ama siyahlar sonradan kasaya boya yapıldığından galiba bu konuda oldukça başarısız :)

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Salih usta sende varmı iphone5 dış cephe kaplama boyası :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende kılıfsız kullanıyordum hele yazın vıcık vıcık oluyordu telefon :)

kilolumusun aklıma başka bir şey gelmedi :) gerçi ben temizlik konusunda çok titizim günde 20 defa elimi sabunladığımdan telefonunda ekranını da yatmadan önce sildiğimden bir de sürekli abdest alıp suyla fazla haşır neşir olunca öyle bir durum olmuyor bende ama bazı arkadaşlar da görüyorum yemek yapacak şekilde yyağ birikintisi oluyor telefonların da ve bazen benden yazılımla ilgili sorunları olduğunda direk temizleyip o şekilde telefonu teslim etmelerini istiyorum :)

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok kemiklerim sayılıyor elden ele elden ele görmemiş abi burdakiler :D

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iPhone 5 tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Tim Cook alsın turşusunu kursun. Steve Jobs gibi bir adam lazım Apple'a.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iphone 5 in sorunlarıda bir bitmedi yaf:(
bu arada geçmiş olsun kardeş sıkma canını dünya malı sonuçta

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
o yüzden beyaz aldım :D mutluyum :)

Beyaz'ın ön kısmı iyi görünmüyor bence, basit plastikmiş gibi görünüyor halbuki üst seviye bir malzemeden yapılmış durumda. Görünümü daha güçlü olan siyah model. Bu durum 4 ve 4s de tam tersiydi.

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım olarak hayal kırıklığı oldu incelenmesi lazımdı tabi burası Türkiye uğraşırlarmı hiç demiyorlar tabi dünya malı sonuçta yenisi çıkar değişiriz .)

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyaz'ın ön kısmı iyi görünmüyor bence, basit plastikmiş gibi görünüyor halbuki üst seviye bir malzemeden yapılmış durumda. Görünümü daha güçlü olan siyah model. Bu durum 4 ve 4s de tam tersiydi.

Geçenlerde aldım elime beyaz olanı. Ön tarafı gerçekten de çok uyduruk duruyor. Arka tarafı güzel ama. Siyahını alsam bir türlü, beyazını alsam bir türlü. Ben şimdi Bakü'deyim. Fiyatlar 1400 TL civarında. Ancak, hiç alasım yok. iPhone 5S çıksa bari, bakalım bir şeye benzeyecek mi? Pek umutlu değilim ama. iPhone 4S ile yola devam...

Reaksiyon puanı
31
Bir resim felan çekseydin keşke şu soyulmaları bizde görmüş olurduk :D

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servisden olumsuz yanıt gelirse seve seve çekeceğim :D
yaf ne olacak söz milletin :D
beyaz konusu ise çok kirleniyor öndeki sensör ve kamera çok göze çarpıyor :(
s serilerini beklerdik çünkü because burası çok önemli her düz modelde yenilik tanıtılırdı s modelimde ise dahada güçlendirilip sorunlara çözüm bulurlardı bu sefer 5 de öyle olmayacak belki 5 bir ara model olacak 5s e göre

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Önemli değil yavrum -öhö öhö, öhö-.
su verim al
images

:D:D:D