Matthew Bellamy
Profesör

editBen 60196 sene'sinden geliyorum far cry 4 kasıyor![]()
Hb da sorun olabilir ziraat kart ile de işlem yapmıyor.hb'dan saat alacağım error veriyor.
Sözde ilaçlı oyun oynanmıcak falan dediler de hikayeŞu Windows 10'da oyun oynanmıyor saçmalığını kim çıkardıysa... İnsanları zor ikna ediyorum.
Directx 12li oyunlar çıksa bide windows 10 oyun için nimetlerinden faydalansakSözde ilaçlı oyun oynanmıcak falan dediler de hikayeYahu biz windows'u ilaçlı kullanan insanlarız güldürmeyin bizi
![]()
ya bende bu oyunu arıyodumFar cry primal az ucuzlasada alsam....
Doğum gününüz kutlu olsunyaşlandık bi sene daha
Yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun [emoji4] .yaşlandık bi sene daha
Yeni yaşınızın güzel, sağlıklı, mutlu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..yaşlandık bi sene daha
İlaç bekliyorum benya bende bu oyunu arıyodumçıktı mı ? pek rastlamadım internette çıksa elbet görürdüm.
Çıktıya bende bu oyunu arıyodumçıktı mı ? pek rastlamadım internette çıksa elbet görürdüm.
Doğum günün kutlu olsun. Ömründe mutlu ve huzurlu olman dileğiyle günaydın.yaşlandık bi sene daha
Denedin mi ?facebook'da ki deep web türkiye sayfasından alıntı dır.
Facebook profilinize bakanları öğrenmek için ne yapmanız gerekir yazıyorum.
1-Kendi profilinize girip sağ tıklayın ve sayfa kaynağını görüntüleye basın.
2-Çıkan yerde Ctrl+F veya F3 tuşlarına basın ve gelen arama kutucuğuna Initialchatfriendslist yazın.
3-Çıkan IP adreslerinden birini kopyalayın (Örneğin IP adresi 111111111111111) https://www.facebook.com/111111111111111yapıştırın (-2 gelmiycek şekilde) sonra ise Enter tuşuna basın.
4-Çıkan profil sizin profilinize bakan kişidir. İlk sıradaki IP adresi en çok bakandır.
denedim ama sanki profile bakanları değil de en çok mesajlaştıklarını gösteriyor gibime geldi ama bi sıkıntı çıkmıyor.Denedin mi ?
Öhö öhö400W yeter değil mi gençler?
![]()