Bana da her fakirlik vakasında şükret diyenler saçma geliyor. Neden sürekli şükrediyoruz? Başkalarının daha iyi geçinmesi için mi?Bu nasıl bir saçma düşünce?
Size her gün gram altın veren birine külçe vermediği için teşekkür etmeden teşekkür etmeyi de saçma bulur musunuz?Bana da her fakirlik vakasında şükret diyenler saçma geliyor. Neden sürekli şükrediyoruz? Başkalarının daha iyi geçinmesi için mi?
Bulmam. Şükret kelimesini sürekli kullananlar canımı sıkmaya başladı. İnsanların sürekli şükretmesini söyleyip halinden memnun olmasını söylüyorlar. O kişinin şükrü kendinedir, o yüzden her fırsatta şükret deyip konuyu kapatmanın manası yok.Size her gün gram altın veren birine külçe vermediği için teşekkür etmeden teşekkür etmeyi de saçma bulur musunuz?
Siz de onları boş verin. Dediğiniz gibi onların şükrü kendine. Onları uyarıyorum ayağına insanlara bıkkınlık getirecek derecede şükret diyenleri boş verin.Bulmam. Şükret kelimesini sürekli kullananlar canımı sıkmaya başladı. İnsanların sürekli şükretmesini söyleyip halinden memnun olmasını söylüyorlar. O kişinin şükrü kendinedir, o yüzden her fırsatta şükret deyip konuyu kapatmanın manası yok.
Malum partinin üyeleri oluyor genelde. Şükret demek yerine alternatif arayabilirler. Şükrünü evde yaparsın, dışarıda değil. O yüzden önce alternatif aramak gerekiyor. Senin evladını öldüren birisinin hesabını ahirete mi bırakacaksın? Yoksa cezasını Dünya'da mı vereceksin? Ben de öyle düşünüyorum.Siz de onları boş verin. Dediğiniz gibi onların şükrü kendine. Onları uyarıyorum ayağına insanlara bıkkınlık getirecek derecede şükret diyenleri boş verin.
Şafak operasyonu yersem hakkınızı helal edinŞııııı yasaklar var burada dikkat edelim dimi yani.
Hayır ancak tanışabiliriz@Servous tanışıyor muyuz?
Napıyon beybiGünaydın beyb.
Hafif spor-egzersiz şınav birkaç hareket daha vs. 10 dakkaya da ders başlayacak. sen nabıyon dadlımNapıyon beybi
Dadlum mezar ziyareti yapmayı düşünüyorum bügün. Onun haricinde oturuyorum iyiyim.Hafif spor-egzersiz şınav birkaç hareket daha vs. 10 dakkaya da ders başlayacak. sen nabıyon dadlım
Neden şekerim buralar sensiz olmuyorŞekerler nabıyonuz?
Forumda pek yazma isteğim kalmamış. Bıktım sonunda herşeyden, canınız kurtuldu benden.
Gülüm foruma gözatınca standart konular görüyom. Hiç yazasım olmuyo ondan.Neden şekerim buralar sensiz olmuyorAğlarım ama bak.
Anladım. Ben de işler aynı kral 7/24 forum bir de özel ders veriyorum.Gülüm foruma gözatınca standart konular görüyom. Hiç yazasım olmuyo ondan.
Kendin nasılsın? Hayatın nasıl geçiyor düzeninde yürüyo mu?
Bu aralar Müdür fazla iş çıkarmış benim için.
Yoruyo beni eve leş gibi dönüyom.
Uyuyana kadar zaman nasıl geçiyo anlamıyorum.
Sorması sakıncalımı bilmem ama hangi alanda ders veriyorsun.Anladım. Ben de işler aynı kral 7/24 forum bir de özel ders veriyorum.
İngilizce. yks,yökdil, yds sınavları için. Bir de Türkçe/matematik/tarih/ bunlar (YKS) . Genelde ingilizce ve matematik isteyenler oluyor.Sorması sakıncalımı bilmem ama hangi alanda ders veriyorsun.
Sırr ise söylemeyebilirsin. Yani işine karışma gibi görme