Kalın giyinmek en iyi çözüm 2 kat yorganla geziyorum evde
Bende yanıyoKalın giyinmek en iyi çözüm 2 kat yorganla geziyorum evde![]()
Soğuk havalar işime geliyor benim pc az ısınıyorBende yanıyo![]()
İyimişSoğuk havalar işime geliyor benim pc az ısınıyor![]()
işte biz buna krizi fırsata çevirmek diyoruzİyimiş
Hayır ben birde LoL oynayacaktım ama Türkçe öğretmenim beni dinliyormuş 3 günlük 100 sayfa ödev verdi neyseki önceden Nescafe yi hazrlamıştım (40 lı ekonomik boy).işte biz buna krizi fırsata çevirmek diyoruz
Yorgana sarıldım warband giricem![]()
Sütlü köpüklü candırHayır ben birde LoL oynayacaktım ama Türkçe öğretmenim beni dinliyormuş 3 günlük 100 sayfa ödev verdi neyseki önceden Nescafe yi hazrlamıştım (40 lı ekonomik boy).
Bende Pil şarj cihazı ile mousepad bekliyordum pil şarj cihazı 1 gün içinde geldi mousepad belki 11 aralıkta gelebilirmiş.Yorumsuz.Saatlerdir kargonun gelmesini bekliyorum.
Nereyi imzalıyoruz ?Sütlü köpüklü candır
Başlıyacağım ödevine sınavdan 100 aldım zaten bruh.Bi ara yaparım zaten boş sayfa atsam onları bile yaptım sayıyor bakmıyor ki.Hayır ben birde LoL oynayacaktım ama Türkçe öğretmenim beni dinliyormuş 3 günlük 100 sayfa ödev verdi neyseki önceden Nescafe yi hazrlamıştım (40 lı ekonomik boy).
Çok sinir bozucu bir durumSaatlerdir kargonun gelmesini bekliyorum.
gayO an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
War thunderdaki sen gibiyim sadeceCS Go oyunu çok zor yahu. Benlik oyun olmadığını anladım. Oynamak için Mouse hızlıca hareket ettirmen gerekli. Benimde başım dönüyor öyle @Uchiha Sasuke Sen insan olamasın abi o nasıl oynama![]()