_Zaur_
Dekan
ben gerçeğim amaaa. Parmağımı kesmiştim acımıştı kan gelmiştiHani siz şimdi gerçek değilsiniz ya, gerçek olmamak nasıl bir duygu? Merak ettim
ben gerçeğim amaaa. Parmağımı kesmiştim acımıştı kan gelmiştiHani siz şimdi gerçek değilsiniz ya, gerçek olmamak nasıl bir duygu? Merak ettim
Parmağını niye kesiyorsun zaur beyben gerçeğim amaaa. Parmağımı kesmiştim acımıştı kan gelmişti![]()
Robot mu gerçek mi anlamak için tabiParmağını niye kesiyorsun zaur bey
Ayna ve cam işleri malumParmağını niye kesiyorsun zaur bey
Zaur beni unutma oldu muAyna ve cam işleri malum![]()
Benim midemde kara delik var sanırımBir şey diyeceğim bunca yıllık hayatımda şunu farkettim galiba ben doymuyorum yemek için midemde sürekli bi boşluk oluyor. Milletin 2 tane yiyip bıraktığı şeyden dün 9 tane yedim ve hala doymamıştım.
Profilde sakallı erkeği gördükten sonra korktum biraz.Zaur beni unutma oldu mu![]()
Selahattin Özdemir'i görmüşsün. Korkma bir şey yapmazProfilde sakallı erkeği gördükten sonra korktum biraz.![]()
Her yerde toxic kitle olur kardeşim. Onlara yapacak bir şey yok. Ben bu adamı 20 senedir dinliyorumkitlesi kötü diye yaptığı müziğj eleştiriyorlar.
garip geliyor.
tamam eski şarkıları daha güzeldi ama..
Kesinlikle, onlar gitsin pop dinlesin.neyse, rap candır.
Hip Hop candır yeaahhh babyneyse, rap candır.
Zaur bebeğim sen ne dinliyorsun?Hip Hop candır yeaahhh baby
Ryan Banks feat. Asia.kays - Ratchet feat Asia.kaysZaur bebeğim sen ne dinliyorsun?
Yabancı müzik dinleme. Türkçe müzik dinleRyan Banks feat. Asia.kays - Ratchet feat Asia.kays![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()