Kesteko
Öğrenci
Alım var ise 1 günde Profesör'de oluruz, Dekan'da. Ayrıca mesaj sayısı bu kadar önemli mi?Üyecikten zor...
Alım var ise 1 günde Profesör'de oluruz, Dekan'da. Ayrıca mesaj sayısı bu kadar önemli mi?Üyecikten zor...
Mesaj önemli değil. Tanımadıkları birisine nasıl forumu emanet etsinler?Alım var ise 1 günde Profesör'de oluruz, Dekan'da. Ayrıca mesaj sayısı bu kadar önemli mi?
Tanıtırız kral?Mesaj önemli değil. Tanımadıkları birisine nasıl forumu emanet etsinler?
Bak bende rica ediyorum yükselme artıkDolar, yükselme artık canım kardeşim.
Ben kefilimMesaj önemli değil. Tanımadıkları birisine nasıl forumu emanet etsinler?
Sök laptopu 1 hafta pirinç içinde bekletdün laptopa su döküldü şuan açsammı açmasammı diye düşünüyorum açsam su varsa kısa devre kurumuşsa bozulmamışsa açar ne yapsam bilemedim ruh halim bu
Konunun ayaklarının olduğunu mu iddia ediyorsun?Bu konu nasıl ayakta ona şaşkınım.
Herkes şaşırıyor. Bilgilendirme konusu falan açsak iyi olacak sanırım.Konunun ayaklarının olduğunu mu iddia ediyorsun?
Bu bir eserin parçası mı?Hayat enerjisi sevgiden gelirmiş.
Farketmez neyi ve kimi sevdiğiniz.
Kendi görüşüm sadece. Sevgiden yarandık ve sevgi ile yaşama tutunuyoruz.Bu bir eserin parçası mı?
Kesinlikle öyle kimse beni sevmediği için ben de kimseyi sevemiyorum kısır döngü sonra hayat enerjim düşüyorHayat enerjisi sevgiden gelirmiş.
Farketmez neyi ve kimi sevdiğiniz.