Şota Futbolu Bıraktı

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
Son olarak İspanyol ekibi Levante'de oynayan Trabzonspor'un eski golcüsü Şota, ülkesi Gürcistan'da düzenlenen jübile maçı ile futbol hayatını noktaladı.

Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota Arvaladze, Tiflis'te yapılan jübile maçıyla yeşil sahalara veda etti.

Tiflis'teki Dinamo (Boris Paichadze) Stadı'nda, Gürcistan Milli Takımı ile Şota'nın bugüne kadar forma giydiği kulüplerdeki futbolculardan oluşan karma takım (ARV) arasında oynanan maçı karma takım 8-5 kazandı.

Gürcü futbolcunun eski takım arkadaşlarından Ogün ve Tolunay'ın da forma giydiği jübile maçına, İngiltere, Almanya ve İspanya başta olmak üzere dünyanın birçok ünlü kulübünde forma giyen 30'a yakın futbolcu katıldı.

Tribünleri dolduran 40 bin taraftarın Şota'ya yoğun ilgi gösterdiği maçta, Gürcü futbolcu maç sonunda duygulu anlar yaşadı ve tribünleri dolaşarak taraftarı son kez selamladı.

Gürcü futbolcunun jübilesine, Trabzonspor'un eski yöneticileri de katıldı. Ogün Temizkanoğlu, Şota'nın Trabzonspor'a bugüne kadar gelen en iyi yabancı oyuncu olduğunu kaydetti.





kaynak : http://www.ntvspor.net/pages/24447.asp
 
Üst