Soru Sosyal medyada kullanıcı adımız zaten alınmışsa ne yapabiliriz?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Mesela Twitterda adım blabla3. Ama aynı nicki instada kullanmak isteyince nick zaten kullanılmış diyor mesela. Sende mecburen blabla30583 yapıyorsun. Bunun in sosyal medya uygulaması ile iletişime geçersek nicki biz alabilirmiyiz? Ben rozetmende gördüm adam kendi nickini alan kişi varmış adam tiktokla iletişime geçince nicki geri almış. Böyle birşey sadece ünlüler içinmi geçerli? Cevaplarsanız sevinirim ?

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Kişi ile iletişime geçmiş olma şansı var mı?

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Öyle birşey demiyor ama
Ya ünlü diye yapmışlardır ama genelde bu tarz şirketlerin nick değişimi falan yapacaklarını sanmıyorum. Mesela senin o istediğin hesabın diğer adı ne olacak rastgele olsa bir dert olmasa bir dert...
Mesela Clash Royale'da adamlar desteğe girdiğinizde direkt "Kullanıcı adı değişikliklerini kabul etmiyoruz" yazmışlar.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Kendisi bilindik biri. Bu tür kişilerin alması kolay ve doğal. Yüksek ihtimalle sıradan bir kullanıcı alamaz ancak birkaç sene önce istediğiniz nick kullanılmayan bir hesaptaysa Instagram'la iletişime geçip alabiliyordunuz.
anladım hocam Teşekkürler :D bu durumla sadece mojang hesabımda karşılaşmıştım zaten. Umarım diğer hesaplarımda aynı şey olmaz