Sosyal ağlarda rahat mesajlaşmak için telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sabaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 telefon arasında kaldım sizce hangisi yardımcı olur musunuz. KULLANMA AMACIM; EN AZ GÜNDE 250 MESAJ ATARIM VE SOSYAL AĞLARA(FACEBOOK & TWİTTER) ÇOK TAKILIRIM. WİFİ HIZI ÖNEMLİDİR.

1)Blackberry 9900
2)İphone 4S
3)Samsung Galaxy Nexsus
4)Samsung Galaxy S3

-bir kaç güne kadar blackberry düşünüyordum fakat iflas etme durumu olunca aklım çelindi gibi bir şey. ama klavye farkı var tabi ki

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Çok mesaj atıyorsan Blackberry - klavye nedeni ile. Ama blackberry aboneliği için ayda 25TL gibi bir bedel sürekli olarak ödüyorsun bu kötü.

iPhone çok güzel ama fazla pahalı. Samsung modellerini ise bilmiyorum ama Android her zaman iyidir.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
facebook twiter falan hep browser la alakalı bu yuzden galaxy s3 u onerıyorum sarjı da kullanmana dayanır ekranı buyuk rahat rahat yazarsın...

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ben blackberry kullanıcısıyım. Klavyenin getirdiği çok büyük artılar var. Fakat blackberry kendi özel internetine sahip bir sistem. Yani Bis. Bis turkcellde 100 mb paketi 7 tl 1 gb 16.99 vodafone faturalıya 16.99 kontörlüye de 7.99 tl. avea bilmiyorum.

Bu internet paketini alman lazım kesinlikle. Ama çok güzel entegrasyon sağlıyor sosyal ağlarla. Ama klavye tercih etmiceksen galaxy s3 al derim. Sonuçta büyük ekranda da internet keyfi çok daha ayrı.

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Galaxy s3 Tavsiye ediyorum.zamanla alışıyorsun ve bırakamıyorsun. dokunmatik klavyesi olmasına rağmen çok rahat ve seri bir şekilde kullanılabiliyor

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bis aboneliğinde sorun yok fakat işte iflas ederse ortada kalmaktan çok korkuyorum :( s3 ise çok büyük işte ailem biraz karşı çıkıyor biraz telefon fazla düşürürüm :) derstede şimdi arada telefona bakmak gerekiyor mesaj atıyorsun falan eğlenceli oluyor s3 ile saklanmam imkansız :D nexsus nasıl bir şey ? 4s de wiriles hızı falan iyi diyorlar blackberry 9900 için zaten güzel fakat uygulama yok diyorlar gerçe çok fazla önemli değil benim için uygulama

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
bis aboneliğinde sorun yok fakat işte iflas ederse ortada kalmaktan çok korkuyorum :( s3 ise çok büyük işte ailem biraz karşı çıkıyor biraz telefon fazla düşürürüm :) derstede şimdi arada telefona bakmak gerekiyor mesaj atıyorsun falan eğlenceli oluyor s3 ile saklanmam imkansız :D nexsus nasıl bir şey ? 4s de wiriles hızı falan iyi diyorlar blackberry 9900 için zaten güzel fakat uygulama yok diyorlar gerçe çok fazla önemli değil benim için uygulama

öyle 3-5 güne batcak firmalar değil onlar sen merak etme. Nokia da batıyordu ne oldu çok sağlam bir şekilde geri geldi. Sen düşünme bence batar mı diye. İhtiyaçlarını önceliklerini göz önünde bulundur ona göre karar ver.

pulucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus ta çok küçük değil birader :)

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kararsızlığım yüzünden 2 aydır telefon alamıyorum :D

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Galaxy S3 öneririm :D Şu an ne kullanıyosun ya da telefon kullanıyo musun ? :)

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle android bir telefon almalısın. Swiftkey diye bir klavye var, inanılmaz birşey. Önceleri sevmemiştim ama şimdi bu klavyeden başka klavyede rahat edemiyorum. Klavyenin özelliği kendi kendine inanılmaz derecede iyi öneriler yapması ve kelimeleri hatırlaması. Örneğin kendi kendine yazıcaksın. Sen ken yazıyorsun, o kendi diyor sen seçiyorsun(yada boşluk tuşuna basabilirsin o seçme işlemi yapar) daha harf yazmadan "kendine" kelimesini öneriyor. Böyle çok güzel özellikleri var. Facebook, twitter vb sosyal ağlardan öğrenme özelliğide var. Tahmin özelliği genelde kullanılan kelimeler üzerine kurulduğu için hemen örnek veriyor doğru şekilde. b yazıyorsun ben çıkıyor, v yazıyorsun ve çıkıyor, se yazıyorsun selam çıkıyor me yazıyorsun merhaba çıkıyor vs vs.

Hatta sen hiçbir şey yazmasan bile sadece önerilere tıklayarak mantıklı cümleler ortaya çıkıyor.

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S3 öneririm :D Şu an ne kullanıyosun ya da telefon kullanıyo musun ? :)
şuan nokia 5130 kullanıyorum 3.5 yıldırda benimle :D büyük bir çağ atlayacam alacak olduğum telefonda :D

Kesinlikle android bir telefon almalısın. Swiftkey diye bir klavye var, inanılmaz birşey. Önceleri sevmemiştim ama şimdi bu klavyeden başka klavyede rahat edemiyorum. Klavyenin özelliği kendi kendine inanılmaz derecede iyi öneriler yapması ve kelimeleri hatırlaması. Örneğin kendi kendine yazıcaksın. Sen ken yazıyorsun, o kendi diyor sen seçiyorsun(yada boşluk tuşuna basabilirsin o seçme işlemi yapar) daha harf yazmadan "kendine" kelimesini öneriyor. Böyle çok güzel özellikleri var. Facebook, twitter vb sosyal ağlardan öğrenme özelliğide var. Tahmin özelliği genelde kullanılan kelimeler üzerine kurulduğu için hemen örnek veriyor doğru şekilde. b yazıyorsun ben çıkıyor, v yazıyorsun ve çıkıyor, se yazıyorsun selam çıkıyor me yazıyorsun merhaba çıkıyor vs vs.

Hatta sen hiçbir şey yazmasan bile sadece önerilere tıklayarak mantıklı cümleler ortaya çıkıyor.
dediğinizide dikkate alacam

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
S3 şuan piyasada ki en iyi akıllı telefon dersek yalan olmaz. Ekranı büyük olduğu için mesaj vb şeyler yazarken rahatlıkla yazabilirsin. Sosyal ağlarda takıldığını söylemiştin S3'ün internet performansı da azımsanmayacak kadar yüksek. Google Play de işine yarabilecek bir çok uygulama da bulabilirsin. BB hiç kullanmadım fakat okuduğum çoğu yerde BB kullanıcıları telefonlarında sık sık donma gerçekleştiğinden şikayetçilerdi. Nexus'a gelince güncelleme desteği zor kesilecek bir telefon ama senin için güncellemenin pek önemli olduğunu düşünmüyorum. iPhone 4S'e hiç bakma derim 12 eylülde iPhone 5 tanıtılacak millet elindeki 4S leri çıkarmaya çalışıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 ü kesinlile öneriyorum büyüklük çok onemli değil aslında ama sn bilirsin nexus ta zaten s3 kadar nerdeyse ama s3 ün sarjı sony ye göre cok az

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 şuan piyasada ki en iyi akıllı telefon dersek yalan olmaz. Ekranı büyük olduğu için mesaj vb şeyler yazarken rahatlıkla yazabilirsin. Sosyal ağlarda takıldığını söylemiştin S3'ün internet performansı da azımsanmayacak kadar yüksek. Google Play de işine yarabilecek bir çok uygulama da bulabilirsin. BB hiç kullanmadım fakat okuduğum çoğu yerde BB kullanıcıları telefonlarında sık sık donma gerçekleştiğinden şikayetçilerdi. Nexus'a gelince güncelleme desteği zor kesilecek bir telefon ama senin için güncellemenin pek önemli olduğunu düşünmüyorum. iPhone 4S'e hiç bakma derim 12 eylülde iPhone 5 tanıtılacak millet elindeki 4S leri çıkarmaya çalışıyor.
sırf bende o yüzden 4s düşünüyorum millet elindekini çıkarırsa fiyat ucuzlar falan yani :) bir de sık sık mesaj yazan birisiyim bu dokunmatik telefonlar bana dayanabilecek mi ? zamanla ekran hassasiyetini kaybetmesin ?

Benimde 58oo Xpress :D Memnunum daha değiştirmeyi düşünmüyorum :D
ehehehe :D

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Galaxy S3 ile Nexus arasında kura at hangisi çıkarsa :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sırf bende o yüzden 4s düşünüyorum millet elindekini çıkarırsa fiyat ucuzlar falan yani :) bir de sık sık mesaj yazan birisiyim bu dokunmatik telefonlar bana dayanabilecek mi ? zamanla ekran hassasiyetini kaybetmesin ?

ehehehe :D

Hocam herkes al al diyorda sen de kendine göre haklısın bende de oluyor derste bakıyosun telefona falan büyük ekran sıkıntı . Hem havam olsun hem güzel dursun hem de elime otursun diyorsan İphone4s derim ha bu arada S3 severler hemen saldırmasın s3 te güzel telefon ancak (ders üzerine konusuyorum) arada kaçamak bir şeyler yapman zor s3 te açıkçası ama saglam telefon.Ama blackberry 9900 da cok rahat :D :D ben bile karar veremedim yahu :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hocam herkes al al diyorda sen de kendine göre haklısın bende de oluyor derste bakıyosun telefona falan büyük ekran sıkıntı . Hem havam olsun hem güzel dursun hem de elime otursun diyorsan İphone4s derim ha bu arada S3 severler hemen saldırmasın s3 te güzel telefon ancak (ders üzerine konusuyorum) arada kaçamak bir şeyler yapman zor s3 te açıkçası ama saglam telefon.Ama blackberry 9900 da cok rahat :D :D ben bile karar veremedim yahu :D
iPhone 4S ile hava atılmıyor artık :) herkesin elinde 4S var neredeyse, iyice şeyini çıkarttılar telefonun. iPhone 4S de mesaj yazmakta zorlanabilir arkadaş. Bende senin gibi öğrenciyim Note II'yi bekliyorum boyutu hiç önemli değil. Okula girince telefonumu kapatıyorum çünkü ders esnasında mesaj,mail geliyor sosyal ağlarda güncelleme oluyor şeytan bakmam için dürtüyor :D. Onlara bakınca da dersten tamamen kopuyorum. Ben de 2 senedir okulda telefonumu kapalı tutuyorum beden dersleri hariç :D. Benim gibi öğrencilere tavsiyem derste telefonlarınızı kapalı tutun özellikle lisede, hem geleceğiniz için hemde telefonun öğretmene kaptırdıktan sonra üzülmemeniz için :).

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackberry ile çok rahat işte fakat iflas etmesi durumu beni çok üzüyor sıkıntılarımdan bir tanesi bu açıkcası...

iPhone 4S ile hava atılmıyor artık :) herkesin elinde 4S var neredeyse, iyice şeyini çıkarttılar telefonun. iPhone 4S de mesaj yazmakta zorlanabilir arkadaş. Bende senin gibi öğrenciyim Note II'yi bekliyorum boyutu hiç önemli değil. Okula girince telefonumu kapatıyorum çünkü ders esnasında mesaj,mail geliyor sosyal ağlarda güncelleme oluyor şeytan bakmam için dürtüyor :D. Onlara bakınca da dersten tamamen kopuyorum. Ben de 2 senedir okulda telefonumu kapalı tutuyorum beden dersleri hariç :D. Benim gibi öğrencilere tavsiyem derste telefonlarınızı kapalı tutun özellikle lisede, hem geleceğiniz için hemde telefonun öğretmene kaptırdıktan sonra üzülmemeniz için :).
telefonu kapatmak iyi güzel de rahat olamıyorum böyle sanki bir yerim eksiliyor gibi oluyor :D

Galaxy S3 ile Nexus arasında kura at hangisi çıkarsa :D
aralarında ciddi farklar var mı ? hangisi daha iyi s3 tabi ki de nexsus da yok denemez gibi bir şey sanırım

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
blackberry ile çok rahat işte fakat iflas etmesi durumu beni çok üzüyor sıkıntılarımdan bir tanesi bu açıkcası...

telefonu kapatmak iyi güzel de rahat olamıyorum böyle sanki bir yerim eksiliyor gibi oluyor :D

aralarında ciddi farklar var mı ? hangisi daha iyi s3 tabi ki de nexsus da yok denemez gibi bir şey sanırım

Arkadaşın dedigi gibi zurt deyince batmaz firmalara :) Ayrıca Nokia'nın gözünün içine bakıyolar batsın diye bi batamadım :D RIM'in daha ömrü var sanki.Nexus ile güncelleme avantajın olur ama anladıgım kadarıyla pek takılmıyosun bu konulara hepsinde S3 daha iyi donanım ve yazılım olarak :)

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok mesajlaşıyorsan tabi ki de Blackberry Bold 9900 al,ama Blackberry Bold 9930 alman daha mantıklı olur eğer onları alabilecek kadar bütçen varsa ;)

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4

evet tabiki de galaxy s3 mesela burdan bakabilirsin basit bi kıyaslama: http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Nexus-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III

ama senin kullanımına göre ikisi de yeter sana.
ama mesaj falan yazarım demişsin onun için blackberry'i de yabana atma. abim kullanıyor mesela çok fazla memnun telefonundan :)
nexus'un artısı güncelleme desteğidir. telefon Google'ın ve güncellemeleri Google yayınlıyor o yüzden bence güzel. tabi güncelleme senin için olmazsa olmazlardansa.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Facebook twitter hep taracıyla alakalı demişler onların app store yada google play storden haberleri yok sanırım

sabaru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 4S e karar verdik ailemle beraber. blackberrynin iflas ve fazla radyasyon yayması(malum aile işe çocuğunu düşünüyor :D) 4s almaya karar verdik. interneti mi de nerede wiriless orada ben olarak yapacam :D emeği geçen herkese teşekkürler

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İphone 4S e karar verdik ailemle beraber. blackberrynin iflas ve fazla radyasyon yayması(malum aile işe çocuğunu düşünüyor :D) 4s almaya karar verdik. interneti mi de nerede wiriless orada ben olarak yapacam :D emeği geçen herkese teşekkürler

sen hata ediyorsun diyenlere bakma en kral telefon senin telefonun :) Hayırlı ugurlu olsun sakın yorumlara göre fikrini değiştirme pişman olabilirsin.İphone'un hayırlı olsun :) Bu arada Jailbreak işlerine bulaşma derim :D :D