Sorunsuz hosting firması

hasandurak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar e-pin sitesi açacağım ve sınırsız mysql subdomain ve domain ekliyebileceğim orta halli hizmet kalitesi iyi firma arıyorum önerilerinizi alabilirmiyim. ?

Natro : 1 Saatte bir kopma sorunu oluyor

Yöncü : Kopsa iyi bağlanmıyor bile.

Bildiğim firmalar bunlar önerilerinizi alıyım arkadaşlar.

Gökay Balkış

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Dediğiniz özellikte hosting sağlarım. Kopma,Yavaşlama gibi hiç bir sorun yaşamazsın. Şuan kampanyalı limitsiz hosting fiyatı 14.99 tl ye veriyorum. Nisan ayı başı fiyatı 20 TL olacaktır. İlgilenirseniz cevabınızı bekliyorum.

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Merhaba arkadaşlar e-pin sitesi açacağım ve sınırsız mysql subdomain ve domain ekliyebileceğim orta halli hizmet kalitesi iyi firma arıyorum önerilerinizi alabilirmiyim. ?

Natro : 1 Saatte bir kopma sorunu oluyor

Yöncü : Kopsa iyi bağlanmıyor bile.

Bildiğim firmalar bunlar önerilerinizi alıyım arkadaşlar.

Natro'da kopma sorunları 2008'den önceydi hocam artık kopma sorunu diye bir şey kalmadı. Genel sorunlar haricinde bir sorun yaşatmıyor ki zaten böyle durumlarda da destek veriyorlar eğer siteniz paylaşımlı hostingde ise sunucuya taşıtın derim emin olun ki sorun yaşatmicaktır çünkü bir çok büyük firma natro'da barındırıyor diye biliyorum örnek olarak kiyas.la ve buna benzer bir çok site natro da barındığını farkettim. natrodan daha iyi bir firma bulamazsınız gideceğiniz firmalar muhtemelen daha özensiz hizmet sunan firmalar olacaktır. Gidip gelmiş biri olarak konuşuyorum :))

Yöncü hakkında bazı yerlerde dolandırıcı gibi ifadeler kullanıldığını gördüm.

kubrasafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Freelance işler yapıyorum Yöncü'de hostingim vardı ama aşağıda ki gibi kötü haberler görünce apar topar sitemin yedeğini aldım ve taşıyacağım şimdi natroda zaten sitelerim vardı [MENTION=369035]remaz3442[/MENTION]'nin yazısını şimdi gördüm ve natroya taşıyorum şuan bakalım kesintiler vs. olucak mı görüşlerimi yazacağım.Şimdi hepsini oraya taşıyacağım.

http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/1230678-dolandirmada-yon-veren-tek-firma-yoncu-com.html

http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/1231008-yoncu-bilisimin-verdigi-hizmet-kalitesi.html

DesteX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende konuya bir bakayım
sınırsız alan
sınırsız trafik
sınırsız domain kısacası herşeyin sınırsız olmasını ve ücretin de pahalı olmamasını ve güvenilir yani sorunsuz olmasını istiyorsunuz değil mi?

O zaman türk firmalarını unutun derim. nedeni Türkiye'de hem sınırlı hizmet vermeleri hemde sizinde dediğiniz gibi sorun çıkartmaları. Ben ABD firmaları ile çalışıyorum ve çokta memnunum
birçok site açtım sattım hiçbir sorun yok. Tavsiyem mi?
Arvixe Hosting nasıl alınır bilmiyorsanız http://www.hostingindirim.com/arvixe-hosting-alma-resimli-anlatim sayfasına bakmanızı öneririm ayrıca bu site size %20 indirimde sağlıyor. daha fazla bilgiyi siteden inceleyin desteğe ihtiyacınız olursa pm atın buralardayım hadi kolay gelsin :)

Enano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aysima kullanıyorum. Memnunum.

hasandurak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar için teşekkürler güzel firma bulamadım hala.

Sınırsız olacak herşeyi arkadaşlar.

Alan adı 2 tane veya 4 tane eklensede olabilir.

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Türk firmalarından uzak dur, mutlaka aradığın şekilde bir firma bulursun..

tarzzamani

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Türk firmalarından uzak durma çünkü seo ve bir çok konuda yurt dışından alınan hizmetlere oranla daha iyi verim sağlıyorlar. Yöncü'yü hiç bilmiyorum ama Natro iyi hizmet veriyor şahsen ben kullanıyorum ve kopma gibi bir sıkıntı yaşatmıyor. sağladıkları teknik destekden ve fiyat performansa göre de bir hayli iyi bence. kurumsal bir firma ile çalışmak bu konuda çok önemli. Aksi halde sorunlar yaşayabilirsin bir de ICANN akreditemi aslında bu da büyük fikir verir çünkü eğer ICANN akreditesi olabilen bir hosting firması ise muhtemelen baya sağlam firmadır. Müşteri memnuniyeti adına yarı yolda bırakmaz. Herkes ICANN akreditesi de olamaz.