sorunlu pc den veri aktarma

umytulas2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, sanırım masaüstünün bazı parçaları kısa devre yapmış.içindeki verileri ağ üzerinden almak istiyorum.modemi bağlayıp diğer bilgisayardan wifi ile bağlanıyorum ama ağ üzerinde görünmüyor.ne yapabilirim

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kısadevre yaptıysa pc nin çalışmaması lazım, çalışmıyorsa hdd sök diger pcye geçici olarak bağla verilerini al.

umytulas2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc çalışıyor görüntü vermiyor onboardı denedim.hem pc nin içini açmama izin vermezler.verseler bile nasıl bağlayacağımı bilmiyorum

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Görüntü yoksa baglanamazsin ilgili dosyaları ağ üzerinde paylaşıma açman gerekiyor.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bilgisayar paylaşıma açık değilse ağ üzerinden veri aktarımı yapamazsın..

umytulas2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada yeni konu açmayayım bilgisayar kısa devre yapmamış onboard aktif değilmiş ama ekran kartında şöyle bir sorun var:görüntü ilk aldığımda bir ay rahat çalıştı gta 5 bile oynadım.ama şu son ay ekran kartının görüntüsü teklemeye başladı daha sonra tamamen gitti.toplattırdığım yere götürdüm.bir şeyler yaptı düzeltti.bir hafta geçmeden yine gitti.bu sorunu ekran kartını değiştirmeden onarabilirmiyim belki onun için açmama izin verirler

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Sorunun nerde olduğunu bilmiyorsunki biz burda sana şurda sorun var diyemeyiz aldığın yere götür onlar test etsin garantisi varsa parçayı değiştirmek zorunda..

umytulas2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki ekran kartını çıkarıp taksam bir etki edebilir mi

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bilemeyiz belki bazen kartın girdiği yerde toz vesaire oluyor böyle sorunlar olabiliyor kartı söküp kartın girdiği yere üfle kartı tekrar yerine tak belki sorun giderilir ama devam ederse aldığı yere götürmen daha iyi olacaktır..