Sorun TTNET mi

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,yine bir sorum var :biggrin: Önceden de başka konuda söylemiştim sanırım 8Mbit NetLimitsiz üyesiyim. Sorunum şu İDM ile vidyo,program vs. indirirken gayet iyi 800-900 kb arasında oluyor.Fakat gel gelelim hotfile,rapidshare vs. sitelerden indirme yaparken İDM ile 70-100kB arası değişiyor.Sorun yaşayan var mı,benden mi,hotfile,rapid.vs'den mi,yoksa TTNET ten mi kaynaklanıyor.Sanırım TTNET sık sık yurtdışı çıkışı bağlantısıyla birşeyler yapıyor,canım sıkıldı bu olaya:angry: Saygılar:tongue:

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Premium kullanmıyorsan hotfile,rapid gibi sitelerden,hız düşük olacaktır.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Cbox haklı. sorun hotfile - Rapidsharede

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplar için teşekkürler,fakat önceden de premium hesabım yoktu ama gayet hızlı iniyordu.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dostum ben de daha önce rapid den 150 kb hızında dosya indiriyodum.ama şimdi 90 civarıyla.bu daha çok siteye bağlı.genellikle sunuculara talep artınca hızı indirirler.sen indirebildiğine bile şükret yani.hızlı olmasını istiyosan premium al.manyak indirirsin.tavsiyem oyun ve bazı filmler için torrent,program ve gerisi için rapid falan kullan.bi de hotfile dava yüzünden biraz zararda.o yüzden hız düşürebilirler.

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet dava olayından olabilir,bir arkadaş konu açmış bunun hakkında.Ya torrent kullanıyorum zamunda'da üyeliğim var fakat benim istediklerim;Türkçe filmler,müzik,albüm vs. Türk torrent siteleri var üye olamıyorum pek anlamam bu işlerden davetiye falan filan ne gerek varsa onlara. :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
para veririsen çekim hızın artar o konuda ttnetın bı sucu yo bı o konuda yok ama