Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Realtek ses kartım var film oyun ve müziklerde ses geliyor ama youtube veya google video gibi sitelere girdiğim zaman ses çıkmıyor neden olabilir çözümünü bilen varmı ??? alc888 Enson Driver kurulu
realtek ses kartim var dreiveri yükledim ama bilgisayar tanimiyor,yani pc den ses gelmiyor ne yapabilirim?dreiver'in dogru oldugundan eminim,hoparlörden sesi duyabilmek icin ne yapmam lazim?acil yardim lütfen
Problemim sona erdi sonunda yaptim.
arkadaslar belki sizinde basiniza gelebilir diye yaziyorum...problem su:servis pack 3 ü güncelledikten sonra ses dreivesini yükleyince ses olmuyor benim realtek ses karti servis pack 3 ile uyumlu degilmis.service pack 3 ü sildikten sonra ses oldu..ben ses dreivesini yüklemeden direk windows'u güncelledim ses drevesini sonradan yüklemeye calisdim olmadi.yani önce dreiverleri halletmem lazimmis...yardim icin ugrasan herkese tesekkür ederim...