Sorun Ses Kartımı yoksa yazılımmı ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FiRARDA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Realtek ses kartım var film oyun ve müziklerde ses geliyor ama youtube veya google video gibi sitelere girdiğim zaman ses çıkmıyor neden olabilir çözümünü bilen varmı ??? alc888 Enson Driver kurulu

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Eğer film veya müziklerde ses alabiliyorsan donanım olarak bir problemin yok demektir.

Muhtemelen tarayıcı ayarlarında veya buna bağlı çalışan diğer programların birinde problem vardır.

En kısa yolu hangi flash player ı yeniden yüklemendir.

Eğer bu çözüm olmazsa hangi tarayıcıyı kullanıyorsan silip tekrar yüklemen.Muhtemelen sorununa çözüm olur.

Ancak tarayıcını yüklerken eski ayarlarını yeniden seçmemeni tavsiye ederim yoksa problemli olarak yeniden yükleme yapabilir.

Kolay gelsin...

muharrem poyraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
realtek ses kartim var dreiveri yükledim ama bilgisayar tanimiyor,yani pc den ses gelmiyor ne yapabilirim?dreiver'in dogru oldugundan eminim,hoparlörden sesi duyabilmek icin ne yapmam lazim?acil yardim lütfen

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
driverde sorun vardır :) sürümünün 1 altı veya 1 üstünü yüklediysen bu tür şeyleri görmez ;) (oyun,uygulama vs.)

muharrem poyraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Problemim sona erdi sonunda yaptim.
arkadaslar belki sizinde basiniza gelebilir diye yaziyorum...problem su:servis pack 3 ü güncelledikten sonra ses dreivesini yükleyince ses olmuyor benim realtek ses karti servis pack 3 ile uyumlu degilmis.service pack 3 ü sildikten sonra ses oldu..ben ses dreivesini yüklemeden direk windows'u güncelledim ses drevesini sonradan yüklemeye calisdim olmadi.yani önce dreiverleri halletmem lazimmis...:)yardim icin ugrasan herkese tesekkür ederim...