Bir kaç gün önce intrenet hızım 4 mb di aylardırdırda 4 mb kullanıyorum 8mb te çıkrılması için telefon ettim kayıt falan aldılar siz tutun intrenet hızımı 2 mb düşürün ben diyom 8 de sabitleyin onlar tutuyorlar 2ye düşürüyolar ne demeliyim bilmiyorum dalgamı geçiyolar sabrımımı sınıyorlar anlamış degilim sonra mail göderdim falan telefon ettiler 4 mb sabitlettim dediler 8 de hattınzı kaldırmaz falan 4 mb dede kopmalar olur 6 7 aydır 4mb hızda daha 1 kere kopma olmayan internetimi zarrr zorrr 4e sabitlettim tekrar saabitlettigim dk dan itibaren kopmalara başladı bilerekmi yapıyolar anlamış degilim llinke tıklıyorum normalde ethernet ışıgının seri bir şekilde yanıp sönmesi gerekirken linke tıklıladıktan 15 20 saniye sonra başlıyo yanıp sönmeye öyle adrese gidiyor yya kopmayan internet nasıl kopuyo onu da anlmadım zaten kabloların baglantı yerlerini söküp tekrar yeniledim sorun devam ediyo bütün amele takmı ttnette müşteri hizmetlerinde çalışıyo ben telefonda kadına hzımı 8 m çıkrtın diyyorum kendi istegim diyorum o bana download yaparkenmi sayfa açarkenmi sorun yaşıyosunuz diyo hay allahım ya...ama işini iyi yapanlarda haklarını yememek lazım srun bendemi degilmi anlamış değilim bu resmide aldım belki sorun bendedir diye bide siz